Vero Căliman este director artistic la o școală de teatru, la mai bine de jumătate de an după ce a părăsit Gașca Zurli: "Cu o experiență vastă..."

 Tudorache Simona
.

Vero Căliman (Fetița Zurli) a plecat din Gașca Zurli după 15 ani, dar proiectele nu îi lipsesc. Actrița a renunțat la proiectul Mirelei Retegan, dar își continuă parcursul în lumea cinematografiei și a teatrului. Fetița Zurli regizează spectacole, dar continuă să și joace, iar parcursul ei pare tot mai spectaculos, semn că Vero Căliman s-a pregătit pentru aceste vremuri în timp ce îi distra pe cei mici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Vero Căliman poate fi văzută într-un rol de o altă anvergură. De curând, a terminat filmările pentru comedia „Transilvanian Ninja', unde a dat viață unui alt personaj decât cel cu care ne-a obișnuit. Viața lui Vero Căliman nu a curs niciodată lin, dar toate încercările prin care a trecut au făcut-o, de fapt, omul care este astăzi.

vero 67vero 67

Vero Căliman, la cârma unui nou proiect

Vero Căliman este mai nou Director artistic la Școala de Teatru Qfeel. După ani de lucru cu copiii, vedeta își va putea pune la bătaie întreaga experiență.

„Cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli, Vero Căliman vine la Școala de Teatru Qfeel cu o bogată experiență în lucrul cu copiii și în crearea unui mediu în care învățarea este un proces distractiv și captivant. Cu o experiență vastă pe scenă și alături de copii de toate vârstele, actrița Vero Căliman aduce o nouă perspectivă în rolul de Director Artistic Programe pentru Copii', a fost anunțul făcut de reprezentanții de la Școala de Teatru Qfeel, în mediul online.

Citește și: Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Citește și: Marinela Chelaru a rămas fără permis din cauza problemelor de sănătate: „Le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan”

Citește și: Carmen de la Sălciua recunoște că ea și-a dorit divorțul de Culiță Sterp: „El mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai…'

Citește și: Cum arată Adrian Văncică după ce a slăbit 23 de kilograme: „Frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1″

Citește și: Adda a știut din copilărie că va face muzică: „Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină”. Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

Drama trăită de Vero Căliman

Vero Căliman are întotdeauna zâmbetul pe buze și molipsește pe toată lumea cu energia ei, dar în povestea ei de viață se ascunde o dramă. Vedeta și-a pierdut tatăl când avea șapte ani.

„Am avut mare nevoie să vindec lipsa tatălui meu. Din păcate, eu sunt un copil fără tată, el a murit când aveam eu 7 ani. Și mi-l imaginez. L-am desenat, cred, pe toți pereții sălilor de spectacol din România. De fiecare dată când sunt pe scenă și cânt toate cântecele alea care spun vreau iubire, vreau atenție sau nu vreau Soare, nu vreau Lună, sunt momente foarte intime pentru mine.

Și multă lume mă întreabă, dar cum? De ce plâng? Sau de ce te emoționezi? În fiecare spectacol în mine se mai curăță câte ceva. Se mai vindecă o bucată din copilul care poate n-a primit atât de multă atenție. Fetița Zurli e terapie pentru mine.

Sper să-l fac fericit… am vorbit puțin de dimineață cu el și i-am spus: Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău. Dar… simt că mă ține de mână și că mă susține’, s-a destăinuit Vero Căliman îi podcastul lui Mihai Morar, Fain și simplu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton