Vero Căliman, alias Fetița Zurli, a ajuns director de teatru pentru copii după demisia din Gașca Mirelei Retegan: "Nu voi pierde niciodată conexiunea cu copiii"

 Dumba Gabriela
.

Vero Căliman, actrița care o interpreta pe Fetița Zurli în Gașca Mirelei Retegan, a ajuns director de teatru pentru copii, după demisia cu scandal din trupa respectivă. Vero Căliman spune că nu va pierde niciodată conexiunea ei cu copiii, indiferent de locul în care va munci de-a lungul vieții pentru că, spune Fetița Zurli, este menirea ei să dea mai departe celor mici din cunoștințele ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vero Căliman a demisionat din Gașca Zurli, după 15 ani, fără a da prea multe detalii despre plecarea ei, însă a lăsat de înțeles că vrea să se dedice altor proiecte personale. Între timp a pus bazele unui proiect independent și a acceptat funcția de director al unui teatru care are ca misiune dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor.

6d94cba3861cf6e1fddc232ee763f1456d94cba3861cf6e1fddc232ee763f145

Vero Căliman, alias Fetița Zurli, este directorul unui teatru pentru copii

Vero Căliman, alias Fetița Zurli, a părăsit Gașca Zurli după 15 ani și nu s-a pierdut pe drum, așa cum credeau unii dintre fani, ba chiar a urcat mai sus pe scara profesională. La 34 de ani, actrița este noul Director Artistic Programe pentru Copii de la Școala de Teatru Qfeel, care are ca misiune dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor.

Este o bucurie să mă alătur echipei Școlii de Teatru Qfeel și să contribui la dezvoltarea potențialului creativ al copiilor prin intermediul artei teatrale.

Simt că este menirea mea să transmit mai departe din tot ce am acumulat până în prezent, iar conexiunea cu copiii nu o voi pierde niciodată. Le sunt alături în continuare!', a declarat Vero Căliman, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cum arată Mirela Retegan de la Gașca Zurli în costum de baie, la 53 de ani: „Mă bucur că pot da încredere femeilor’

Citește și: Drama neștiută a actriței Vero Căliman alias Fetița Zurli, cum o știu toți copiii: „Tatăl meu a murit când aveam 7 ani și…’

Vero Căliman a pus bazele proiectului „Teatrul la Sat'

La începutul lunii martie, Vero Căliman și-a anunțat retragerea din Gașca Zurli, menționând cât de greu i-a fost să facă această alegere. Au urmat-o imediat încă doi membri ai trupei. Ulterior actrița a pus bazele proiectului „Teatrul la Sat' și chiar dacă trebuie să facă naveta de două ori pe săptămână în comuna Jegălia, din județul Călărași, este sigură că va merita efortul.

„Vrem să le oferim copiilor de acolo o altă perspectivă asupra vieții. Vrem să-i inspirăm să citească mai mult și să devină mai curioși, să le facem locul de joacă din ce in ce mai mare. Şi uite aşa voi face naveta de două ori pe săptămână pentru a duce Teatrul la Sat. Așa cum știu eu mai bine, cu toată bucuria mea şi priceperea mea’, a scris Vero Căliman, într-o postare făcută pe contul personal de Instagram.

Vero Căliman nu a fost singură la Jegălia, ci însoțită de Răzvan Marina, cunoscut de fanii Gașca Zurli ca Truli. Actrița a menționat că este conștientă de faptul că povestea sa îi va inspira pe copii să viseze să viseze mai mult.

„Pe lângă clubul de dansuri, fotbal și lupte libere, de trei ani cei mici au primit instrumente muzicale și participă la competiții cu fanfara. I-am ascultat și eu puțin azi și vă spun sincer că m-au emoționat profund. Iar acum prin Proiectul Teatrul la Sat’ ei vor avea șansa să învețe și să practice joaca de-a teatrul’, a mai scris Vero Căliman, pe Instagram.

Vero Căliman a anunțat că pe 1 iunie va avea loc premiera proiectului și că, dacă totul merge conform planului ei, va aduce trupa și la București pentru o reprezentație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton