Viața neștiută a Monicăi Bîrlădeanu din America: "Am schimbat 7 case în 13 ani. Mi se pare foarte greu să găsești spațiu în care tu să te regăsești"

 Dumba Gabriela
.

Monica Bîrlădeanu a locuit timp de 13 ani în America și a decis, acum câțiva ani, să se întoarcă în România. Familia a fost principalul motiv care a determinat-o pe Monica Bîrlădeanu să revină în țară, mai cu seamă că viața peste Ocean nu i-a priit foarte mult. Actrița a dezvăluit că s-a mutat de 7 ori în 13 ani pentru că i-a fost foarte greu să găsească un spațiu în care să fie ea însăși.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, Monica Bîrlădeanu dezvăluia că a decis să renunțe la viața în America și să se întoarcă în România pentru a fi mai aproape de familia ei. În 2018, după câreva roluri de sucess în America, dar și România, actrița a revenit în televiziune, în postura de prezentatoare a show-ului 'Ferma vedetelor' de la Pro TV.

77

Monica Bîrlădeanu, detalii neștiute despre cei 13 ani petrecuți în America

După 13 ani în America, Monica Bîrlădeanu spune că în momentul de față este acasă și că nu mai vrea să schimbe asta.

'Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani. Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori.

Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva. E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți', a povestit Monica Bîrlădeanu pentru ego.ro.

Monica Bîrlădeanu s-a mutat de mai multe ori, dar a avut parte de ajutor, din fericire pentru că, în caz contrar, i-ar fi fost și mai greu să ia viața de la capăt mutând singură atâtea bagaje.

'În America stăteam ori într-un complex de apartamente și apoi am stat în case, case în sine, care erau foarte bine întreținute. Adică chiar nu era cazul să te apuci să renovezi absolut nimic. Erau țiplă. Făceai curățenia generală și ei au tot felul de companii din astea, bine și în România sunt, care vin și îți fac curățenie la sânge, apoi igenizare și poți să te muți', a completat actrița.

Citește și: Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă'

Citește și: Gabriela Cristea, despre perioada în care fiica ei cea mică, Iris, a fost abuzată emoțional de educatoare: „Mușca niște copii, nici nu vorbea cum trebuie și arăta o frustrare'

Până să își amenajeze casa visurilor sale, actrița a avut și experiențe nu tocmai plăcute:

'Mi se pare însă că e foarte greu să găsești spațiu în care tu să te regăsești, în care ești tu. Depinde de obiceiuri, dar ai nevoie de spațiu unde să fie dressing-ul, să fie aproape de dormitor, să fie între baie și dormitor, sau să treci separat. Toate lucrurile astea mi se pare că au fost mereu greu de găsit. Această poziționare, compartimentare corectă și utilă pentru mine'.

Monica Bârlădeanu a explicat de ce a revenit în țară după 13 ani de America

Monica Bârlădeanu a locuit timp de 13 ani peste Ocean, dar s-a întors la rădăcini, familia fiind principalul motiv care a determinat-o să revină în țară.

„Sunt momente frecvente de liniște și de neliniște. Nu trăiesc într-o liniște continuă. Mie mi se pare că asta s-a întâmplat în ultimii ani, când am revenit în România și când am luat decizii ferme în legătură cu viața mea. A fost foarte prielnică revenirea. Familia este unul dintre motivele pentru care m-am întors. Cu siguranță, ăsta a fost de importanță majoră și mai ales că, în ultima vreme, pe măsură ce trecea timpul, înțelegeam cu totul altfel importanța familiei', declara Monica Bârlădeanu acum doi ani.

America a însemnat pentru Monica Bîrlădeanu nu doar multă școală, într-un domeniu în care americanii se pricep cel mai bine, ci și transformarea într-o femeie în toată firea, sigură pe sine și eliberată de cele mai nocive dependențe care  i-au marcat copilăria și adolescența.

'Aș spune că am reușit să-mi răspund la câteva întrebări despre mine. Cel mai important lucru pe care l-am câștigat însă este libertatea. Eliberarea de diverse dependențe: cum ar fi opinia celorlalți despre mine sau nevoia de-a fi ce vor alții să fiu, și nu cine sunt cu adevărat, din dorința de-a fi iubită de ceilalți. Acestea mi se par cele mai nocive dependențepe care le aveam de când eram mică', spunea Monica acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton