Viața Ramonei Bădescu s-a schimbat radical de când este mamă: "Trăiesc cu emoție zi cu zi". În ce relație este cu tatăl italian al copilului

 Dumba Gabriela
.

Ramona Bădescu s-a schimbat radical de când a devenit mamă la 50 de ani. Fiul ei are patru ani și îi aduce cea mai mare bucurie, iar Ramona Bădescu spune că și-a schimbat și ea foarte mult prioritățile de când în viața ei a apărut Ignacio. Actrița a dat detalii despre educația celui mic și stadiul în care se află relația cu tatăl lui italian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când nimeni nu se mai aștepta, în urmă cu aproape patru ani, Ramona Bădescu a adus pe lume primul ei copil, pe Ignacio, rodul poveștii de dragoste cu bancherul Fabio Cali. Acum, artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, la nivel personal și spune că viața ei este cum nu se poate mai frumoasă de când este mamă.

45334533

Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu de când este mamă

Ramona Bădescu îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru miracolul pe care îl ține la piept, de aproape patru ani, așa cum îi spune ea fiului ei. Iar asta a făcut-o să se bucure mai mult de viață și apreciază tot ce trăiește zi de zi.

„Nu mai speram, nu mai credeam (…) Este un miracol dăruit din cer și este emoționant, pentru că eu cred că acest miracol a fost dăruit de Maria, pentru că întotdeauna m-a ținut în brațele ei când eram în momente mai grele, mai delicate și ea, ca mamă a tuturor, a înțeles dorința mea de a fi mamă.

Mi-a trimis acest miracol, care, între timp, a făcut patru anișori. Patru ani m-am dedicat lui, i-am dat exclusivitate', a povestit Ramona Bădescu, la Antena Stars.

Cât despre relația cu iubitul său italian, tatăl fiului ei, Ramona Bădescu spune că totul este în regulă între ei, iar Ignacio crește și în Italia, și în România.

„Crește în Italia, normal, tatăl fiind italian. Facem un pic jumi-juma și în creșterea lui, dar mai ales grădinița o face în Italia, iar de sărbătoare, poate ne împărțim, un pic Crăciunul aici, un pic Crăciunul acolo. Am învățat să trăiesc zi de zi ceea ce Dumnezeu îmi dă, să nu îmi mai fac planuri, pentru că dacă se întâmplă ceva, rămân dezamăgită, așa că vreau să trăiesc cu emoție zi cu zi', a mai spus vedeta, la Antena Stars.

Citește și: Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă: „Trăiesc într-o tensiune continuă

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: ‘Ne-am dorit atât de mult copil, încât…

Citește și: De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani. A spus adevărul despre lupta cu kilogramele: „Efectiv nu mai pot…'

Ramona Bădescu are planuri de căsătorie cu iubitul italian

Relația dintre Ramona Bădescu și afaceristul italian a evoluat treptat, iar acum își fac planuri de căsătorie.

Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile.

Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat. Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru.

Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton