Vica Blochina a postat imagini cu noua ei siluetă, după intervenția la stomac. A slăbit considerabil, mai ales la talie și la picioare

 Dumitrache Laura
.

Vica Blochina a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia i-a fost micșorat stomacul. Fosta concurentă de la Survivor România 2023 și-a dorit să aibă o siluetă de vis, iar acum este mândră de rezultat. Vica Blochina a postat câteva imagini și le-a arătat fanilor ei cât de mult a slăbit în urma operației.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii ei tot ce se întâmplă nou în viața ei. După ce s-a întors de la Survivor România, Vica Blochina a decis să facă intervenție la stomac. Acum, blondina le-a arătat internauților cum arată silueta ei.

vica dupa operatievica dupa operatie

Vica Blochina și-a micșorat stomacul în urmă cu mai bine de o lună. Vedeta a urmat mai multe diete, regimuri alimentare, dar nu a reușit să dea jos kilogramele în plus. Așadar, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a decis să apeleze la ajutorul medicului, și a suferit intervenția plicătura gastrică.

Citește și: „Am vrut să mor. Mă uram, mă gândeam că viața nu are sens'. Vica Blochina a vrut să se sinucidă din cauza kilogramelor în plus

Citește și:Vica Blochina a fost refuzată de fiul ei, când i-a propus să-l ia în vacanță, și i-a pus o interdicție clară: „Nu vrea să meargă. Nu mă lasă…'

Citește și:„Ne-a distrus familia. Era premiantă. Geniu. O singură greșeală a făcut. A fost fatală”. Detalii din anchetă: eleva de 16 ani a murit intoxicată cu droguri și există suspiciuni de viol

Citește și: Lucian Mîndruță a negociat bacșișul cu un taximetrist din Cluj: „Am încercat să-i las 20 de lei și… „

Vica Blochina a postat imagini cu noua ei siluetă, după intervenția la stomac

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, a devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu fostul fotbalist Victor Pițurcă. Blondina a fost amanta selecționerului vreme de 16 ani și au împreună un băiat, pe Edan. După ce s-a întors de la Survivor România, Vica Blochina a decis să apeleze la ajutorul medicilor pentru a o ajuta să scape de kilogramele în plus.

Astfel, blondina a apelat la intervenția plicătura gastrică de micșorare a stomacului. La mai bine de o lună de la operație, Vica Blochina a postat câteva imagini pe Instagram cu noua ei siluetă. Într-o sesiune de InstaStories, Vica Blochina apare cu o siluetă trasă prin inel, purtând o bustieră și o pereche de colanti scurti cu talie inaltă.

Vica Blochina: „Am slăbit 7 kg și m-am îngrășat 13 kg”

Vica Blochina a trecut printr-o operație bariatrică modernă făcută laparoscopic, numită plicatura gastrică. Intervenție chirurgicală presupune sutura unuia sau mai multor pliuri mari din stomac. Mai exact, stomacul este micșorat fără să fie tăiat, iar Vica Blochina a apelat la acest proces, pentru a scăpa de kilogramele în plus. În primele zile după intervenție, fosta balerină a trecut prin momente grele, deoarece a fost nevoită să consume lichide.

Simt nevoia să împărtășesc cu voi. Pentru că sunt sigură că multe femei trec prin ce am trecut eu. Prin depresii, când nu ești mulțumit cu tine, de cum arăți. Și nu poți să slăbești… Am ținut sute de cure de slăbire, am fost și la Survivor, unde am slăbit 7 kg și m-am îngrășat 13. Am trecut printr-o perioadă foarte stresantă. Și am vrut să fac acest pas.Vreau să vă spun că sunt cel mai fericit om din lume. Când m-am trezit din operație, nu-mi venea să cred. Intervenția pe care am făcut-o eu este una pentru oamenii care sunt supraponderali, dar nu sunt obezi. Eu am avut undeva la 15 kilograme în plus.', a declarat ea, după ieșirea din spital. 

Vica Blochina a dezvăluit că a suferit foarte mult deoarece nu reușea să slăbească. Vedeta a declarat că era disperată să dea jos kilogramele în plus. „Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistăFăceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg.', a povestit Vica Blochina pe canalul ei de YouTube.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton