Vica Blochina a recunoscut că nu a plătit operațiile estetice pe care le are: „Toate le-am făcut pe barter. Să nu muriți de grija mea că am băgat mână în buzunar pentru ele...”

 Calin Maria Bianca
.

Vica Blochina a recunoscut că nu a plătit operațiile estetice pe care le are. Vica Blochina nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea de-a lungul anilor. Dacă pentru o perioadă a ieșit din lumina reflectoarelor, ei bine, recent s-a întors și a intrat în atenția tuturor cu declarațiile făcute. Este foarte activă pe rețelele de socializare și nu a ezitat să spună în fața tuturor că nu a plătit deloc pentru operațiile estetice pe care le are, ci totul a fost făcut sub formă de colaborare-barter!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ziua de azi, numeroase firme, clinici, cât și producători aleg să colaboreze cu vedete din showbiz-ul românesc pentru reclamă. În timp ce vedetele se bucură de servicii pe gratis, de partea cealaltă se mulțumesc cu reclamele din mediul online. Deși nimeni nu se aștepta, Vica Blochina a acceptat o colaborare barter chiar și când a venit vorba despre operațiile ei estetice.

whatsapp-image-2023-10-09-at-14.17.37-1whatsapp-image-2023-10-09-at-14.17.37-1

Citește și: Vica Blochina, mesaj dur după ce mai multe femei au criticat-o pe Internet: „La mine pe pagină s-au strâns cele 10% iubitoare de ciolan cu fasole'

Citește și: Vica Blochina a slăbit 10 kilograme în doar trei luni, după intervenția la stomac: „Sunt cum am fost acum cinci ani, după haine, la măsură'. Cât vrea să mai dea jos / EXCLUSIV

Citește și: Acuzații dure la adresa emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 12. Fanii s-au revoltat din cauza lui Sorin Bontea: „E o bătaie de joc. Totul e aranjat…”

Citește și: „Vreți să știți cum e tata în realitate?”. Ce mesaj neașteptat a postat fiica lui Călin Donca pe contul tatălui ei, în timp ce milionarul este în închisoare

Vica Blochina a recunoscut că nu a plătit operațiile estetice pe care le are

Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar Vica Blochina a recunoscut că toate operațiile estetice pe care și le-a făcut nu sunt plătite, ci doar prin colaborarea de tip barter, astfel că ea a făcut reclamă clinicilor, în timp ce se bucura de rezultatele dorite, fără a scoate bani din buzunar. Ba mai mult, se laudă cu deciziile ei, susținând că este 'șefa operațiilor estetice pe barter'.

'Sunt șefa la operațiile estetice pe barter. Să nu muriți de grija mea că am băgat mână în buzunar pentru ele. Toate le-am făcut pe barter. Să nu muriți de grija mea, eu sunt bine.', a spus Vica Blochina pe canalul ei de Youtube.

La ce riscuri s-a supus Vica Blochina atunci când a decis să își facă operațiile estetice în stil barter

Spre surprinderea tuturor, Vica Blochina a acceptat oferta clinicilor de a colabora sub formă de barter, cu toate că în contractul semnat scria clar că există varianta ca operația să fie un eșec, moment în care nu este despăgubită și nici nu are voie să vorbească despre acest aspect. Vica Blochina a pățit-o în acest sens o dată, însă cu toate astea a continuat să apeleze la serviciile de înfrumusețare sub formă de colaborare.

'Numai că, atenție, dacă doamne ferește iese un eșec la o operație, doctorul îți face un contract mare înainte. Și dacă te taie sau se întâmplă ceva, nu ai voie să povestești. Nimic, nimic, nimic. Trebuie să înghiți. Sunt pățită. Te duci după și plătești bani grei dacă ai un ghinion.', a mai continuat vedeta.

Vica Blochina a slăbit 10 kilograme în doar trei luni, după intervenția la stomac

În urmă cu câteva luni, Vica Blochina a dezvăluit că și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, asta pentru că nu se mai simțea deloc bine în pielea sa pe fondul unor kilograme în plus de care nu mai putea să scape nici cu ajutorul dietelor. La doar trei luni de la intervenție, vedeta a slăbit 10 kilograme și radiază de fericire, mai ales că o încap hainele de acum 4-5 ani.

‘Am slăbit mult. M-am cântărit. Și dacă e să mă iau după cântar, am slăbit 10 kilograme efectiv, în trei luni de zile. Numai că eu am slăbit foarte mult în centimetri. Acum sunt cum am fost acum patru sau cinci ani, după haine, la măsură. Sunt ok acum. Din punctul meu de vedere, aș slăbi cam vreo trei-patru-cinci kilograme mxim, apoi sunt prea slabă și nici așa nu vreau să fiu, prea slabă. Sunt foarte fericită că am slăbit atât.

E o operație prin intermediul căreia stomacul nu se taie, rămâne așa. Se pliază… iar organismul asimilează toate vitaminele în continuare și după această intervenție. Dar în primele luni am fost frustrată că nu puteam mânca cât voiam eu.’, a declarat Vica Blochina, pentru viva.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton