„Am vrut să mor. Mă uram, mă gândeam că viața nu are sens”. Vica Blochina a vrut să se sinucidă din cauza kilogramelor în plus

 Calin Maria Bianca
.

Vica Blochina a vrut să se sinucidă din cauza kilogramelor în plus. Nu mai este un secret faptul că în urmă cu câteva săptămâni, Vica Blochina a ajuns în cabinetul medicilor esteticieni pentru a-și face micșorarea de stomac. Ei bine, deși a dezvăluit inițial că s-a operat din cauza participării la Survivor, care a făcut-o să ia câteva kilograme în plus, acum a recunoscut că, de fapt, avea în gând de mai mult timp, însă a sperat că se poate să arate cum își dorește prin diete și sport. Ba mai mult, a mărturisit plângând că a fost la un pas să își ia viața din cauza siluetei care o făcea să sufere de depresie și să ajungă la disperare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a vrut să se sinucidă din cauza kilogramelor în plus. Vica Blochina a dezvăluit că dintotdeauna s-a luptat ca să arate bine la corp și a ținut diete, regimuri, inclusiv cure de slăbire drastice, însă care nu au avut efect asupra ei. A acceptat imediat invitația de a participa la Survivor, cu speranța că acolo o să slăbească fiindcă face extrem de mult efort fizic și mănâncă foarte puțin. Totul a fost în zadar, astfel că atunci când a ajuns în țară a observat exact opusul, și anume kilograme în plus.

blochina6blochina6

Citește și: Vica Blochina și-a făcut operația de micșorare a stomacului din cauza participării la Survivor: 'Psihic m-a distrus. Am fost bulversată și…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului și ce restricții are acum: 'Îmi vine să mănânc orice și pe oricine. Problema e că nu…'

Citește și: Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…”

Citește și: „A zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn, că l-a lovit în cap și că are zgârieturi.' Cumnatul Danei Roba, explicații halucinante pentru bătaia cruntă încasată de vedetă

Vica Blochina a vrut să se sinucidă din cauza kilogramelor în plus

A început imediat o serie de diete drastice, ajungând să bea doar apă și să țină post negru, însă tot în zadar a fost și acest efort. Văzând că nu slăbește absolut deloc, s-a instalat depresie, anxietatea și gândul că nu este în stare să arate bine, astfel că acum a recunoscut inclusiv faptul că nu mai vedea rostul vieții. A fost extrem de dură cu ea și nici nu se mai uita în oglindă pentru că nu-i plăcea cum arăta.

 „Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg.', a povestit Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

Vica Blochina: „Efectiv am vrut să mor. Mă gândeam că viața nu are sens'

A încercat tot ce i-a stat în putință pentru a slăbi și a ajunge să cântărească kilogramele mult dorite. A mers inclusiv la preot și a vorbit despre gândurile negre care-i trec prin minte din cauza acestei probleme, însă fără rezultat. Mintea ei era în continuare îndreptată către un gest necugetat, însă, într-un final, din fericire, a ajuns la decizia de a face operația de micșorare a stomacului.

'E foarte tristă povestea asta. Mi-e foarte greu să povestesc prin ce am trecut, pentru că efectiv am vrut să mor. Erau momente în care mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată că nu puteam să slăbesc. Frustrarea asta m-a afectat, încât nici dacă mergeam la preot și vorbeam cu el nu știam încotro să o iau, dar a fost foarte grea perioada și eu știu că sunt foarte multe persoane care au această problemă, dar nu vor să arate sau să povestească, pentru că dacă ești plinuț, gras, ești asociat cu lipsa de bun simț', a continuat Vica Blochina, cu lacrimi în ochi.

Ce i-a interzis medicul după operație de micșorare de stomac

Ei bine, Vica Blochina a povestit plângând toate stările prin care a trecut înainte de a se decide să facă operație de micșorare de stomac, astfel că medicul care s-a ocupat de intervenția ei știe tot adevărul. Tocmai pentru că vedeta a fost extrem de complexată de aspectul ei fizic, încât era la un pas să își ia viața, medicul nu-i dă voie să se urce pe cântar de una singură, ci doar în compania lui, în cabinet.

„Eu nu mă urc pe cântar la mine acasă, pentru că mi-e frică. Nu mă lasă, încă, nici doctorul, mă urc doar la el în cabinet. Ținta mea după această operație este să slăbesc 15 kilograme. Foarte multă lume și-a făcut intervenția asta, dar mulți nu vor să recunoască. Eu mereu am avut ambiție în ceea ce privește kilogramele. Toată viața mea am stat numai pe regimuri, diete, detoxuri. Pur și simplu, am simțit că nu mai pot cu dietele astea.

Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!', a povestit Vica Blochina, pentru Click!, după operația suferită recent.

Sursă foto: captură video Youtube / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton