Vica Blochina mărturisește că are și momente când se neglijează: "Câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii"

 Oana Pantazi
.

La 48 de ani, Vica Blochina arată foarte bine și poate tocmai de aceea a luat prin surprindere atunci când a spus că are și momente când se neglijează, recunoscând că nu se aranjează chiar de fiecare dată când iese din casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Vica Blochina le-a mărturisit fanilor ei că ea nu este chiar ca personajele din telenovele, care, indiferent de situație, sunt aranjate, rujate, rimelate și gata să iasă pe ușă, și că are și ea momentele sale de lenevie, când preferă să nu dea prea multă atenție aspectului fizic.

63b69ed34a0be-vica-blochina2-crop-167291271863b69ed34a0be-vica-blochina2-crop-1672912718

Vica Blochina mărturisește că are și momente când se neglijează

Vica Blochina, care a fost balerină de profesie, știe exact cât de important este aspectul fizic – să ai o siluetă armonioasă și un ten îngrijit. Asta nu înseamnă că nu are și ea momente în care se neglijează, momente în care nu are chef să fie ca scoasă din cutie încă de la primele ore ale dimineții.

Citește și: Pepe dezvăluie cine e șeful la el în casă: „Cine poate să fie? În niciun caz eu. Dictează…’. Cum se împarte artistul între soție și cei trei copii / EXCLUSIV

Citește și: Ozana Barabancea, revoltată de problemele pe care le-a întâmpinat fiica ei, la școală: „Profesori care au umilit-o, am aflat mai târziu, ca femeie e greu…'

Citește și: Gheorghe Turda, după ce s-a zvonit că Aura Urziceanu ar fi internată într-un azil din Canada: „Pe scenă, era magnifică. Din păcate…’

„Orice femeie normală la cap, care e femeie adevărată, normal că se îngrijește. Nu trebuie să exagerezi sau să duci gunoiul rujată. Alea sunt excepțiile. Într-adevăr că sunt fetele alea care sunt super mega îngrijite și, într-adevăr, și gunoiul îl duc super îngrijite. Asta este de admirat, pentru că îngrijire înseamnă muncă. Să muncești toată ziua să te machiezi.

Eu nu am răbdare de așa ceva. Eu dacă plimb cățelul, crede-mă, câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii. Dacă m-ar vedea cineva câteodată, de dimineață, cum ies cu Sasha afară, cu părul prins așa repede și pe repede înainte, nu știu dacă ar scrie cineva mesajele cum se îngrijesc ele prea mult cu apă plată și cu săpun„, a povestit Vica Blochina, amuzată, pe canalul ei de YouTube, în serialul „Femeia deasupra'.

De ce nu vrea Vica Blochina să se mărite, după ce a fost 16 ani amanta lui Pițurcă

După ce a încheiat mult mediatizata relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, Vica Blochina a fost la un pas de căsătorie, dar nu s-a întâmplat și nici nu vrea să mai audă de acest pas.

„Niciodată nu m-am gândit și nu o să fac lucrul ăsta, nu am simțit nevoia. E foarte bine așa, crede-mă. Pentru ce, stai să îți explic. De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Mă căsătoresc cu unul cu bani mulți, în România. Și mă despart de el. Păi ăla care are bani mulți ia totul și pleacă. Ăla are relații și bani. Oricum, statul român nu ajută deloc treaba asta’, a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Și a continuat: „Dacă eram în Franța sau în Israel, atunci era altă poveste, pentru că dacă acolo ești căsătorit și soțul te înșală și te desparți din cauză că te-a înșelat și e infidel.

Toată viețișoara lui trebuie să plătească pensie alimentară la nivelul la care a trăit soția cu el. Dar aici, Doamne ferește, mai ia și tot ce am eu pe numele meu!„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton