„Nu vreau să fiu rea, dar e altcineva în poze? Ne iei la mișto? Ne ameninți…”. Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, chiar și după ce i-a deschis proces în instanță

 Calin Maria Bianca
.

Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce i-a deschis proces în instanță. Toată lumea știe că de câteva săptămâni Oana Roman și Vica Blochina, foste prietene, sunt protagonistele unui scandal monstruos ce a ajuns inclusiv în Instanță. Și-au deschis proces una împotriva alteia, dar jignirile continuă pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce i-a deschis proces în instanță. Atunci când toată lumea credea că Vica Blochina și Oana Roman își vor rezolva problemele în Instanță, după ce ambele au deschis un proces împotriva celeilalte, se pare că s-a reaprins conflictul dintre ele chiar în fața fanilor. Recent, Vica Blochina a văzut o serie de fotografii cu Oana Roman, pe care nu a putut să nu le comenteze până la cel mai mic detaliu.

vica-blochina-oana-roman_85947700vica-blochina-oana-roman_85947700

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a acuzat-o că-și editează pozele: „Să fiu despăgubită moral și material'. A mai câștigat un proces de calomnie, în trecut

Citește și: „Merg la poliţie, îi fac plângere penală pentru că mi-a tras banii fraudulos de pe card. Şi eu am dovezi. S-a întâmplat în 2020”. Vica Blochina îi aduce acuzații grave Oanei Roman

Citește și: Cum arată fiica lui Marius Moga, la 8 ani: „E o combinaţie între noi doi, cochetă, autoritară şi sensibilă. Ne surprinde…'. Imagini rare cu Maria Elisabeta

Citește și: Ce făcea Florin Dumitrescu în pauzele de Chefi la cuțite. Abia acum s-a aflat de obiceiul său: „Ne iubim foarte mult”

Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce i-a deschis proces în instanță

Oana Roman a dat-o în judecată pe Vica Blochina, după ce a acuzat-o că își editează pozele și le retușează astfel încât să pară mult mai slabă decât în realitate. Vedeta a negat că ar face acest lucru, însă Vica Blochina vine cu o nouă serie de exemple, pe care le-a expus în fața tuturor celor care o urmăresc pe conturile ei de socializare.

Vica Blochina susține că a remarcat, recent, o diferență între fizicul Oanei Roman dintr-un clip video postat de o altă persoană și pozele postate de ea. Fără a ezita vreun moment, ținând cont că vedeta a dat-o în judecată, aceasta a continuat seria de denigrări la adresa fostei sale prietene.

'Noroc cu Otniela. Îmi cer iertare Oanei, nu vreau să fiu rea, dar iar telefonul e de vină? Sau ne iei la misto? Și ne ameninți cu judecata? Sau este altcineva în poze? Te rog nu te enerva prea tare', a scris Vica Blochina, pe Instagram.

Oana Roman a dat-o în judecată pe Vica Blochina

Oana Roman nu a putut accepta valul de jigniri din partea fostei sale prietene, astfel că a luat măsuri pe cale legală. A mers direct la Poliție, unde a cerut să i se facă dreptate pentru denigrarea la care ar fi fost supusă în mediul online.

'În același timp, după cum unii știu, am câștigat un proces civil în instanță pentru calomnie, denigrare și pentru care am câștigat daune morale suma de 25.000 de lei.

Voi mai câștiga unul pentru că voi mai face încă un proces, dar de data aceasta în plus voi cere instanței să desemneze un expert independent căruia să îi pun la dispoziție telefonul meu din care să extragă pozele din el și să facă o expertiză tehnică prin care să vadă dacă acele poze despre care se face atât tam tam sunt editate sau nu. Ca să încheiem discuția și să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigările și minciunile fără probe care se vehiculează în spațiul public', a scris Oana Roman, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

De asemenea, după ce Oana Roman a spus că o dă în judecată, nici Vica Blochina nu a ezitat și a mers în fața autorităților pentru a îi face plângere penală. Blondina o acuză pe aceasta că i-ar fi sustras bani de pe card, în urmă cu trei ani, astfel că acum este momentul să plătească.

„Oana Roman mă dă în judecată? Asta e o chestie foarte mişto de titlu, vrea să acopere toate prostiile pe care le face. Pentru ce să mă dea în judecată? Gogoşica e înfuriată de jignire? Ea jigneşte o ţară întreagă pentru că îşi modifica pozele. Ce spune ea nu are nicio legătură cu realitatea.

Eu sunt pe drum, merg la poliţie, îi fac plângere penală pentru că mi-a tras banii fraudulos de pe card când i-am dat cardul meu. Şi eu am dovezi pentru ce spun. S-a întâmplat în 2020 pentru că nu avea bani să îşi plătească datoriile. Trebuie să mă uit exact la suma pentru că nu ştiu. Mi s-au retras bani lunar de pe card de către contactele ei. Nu mi-a dat nimic înapoi. Pentru ce să mă dea ea în judecată? Sună bine ce zice ea. Dar să meargă ea la tribunal să scoată bani din buzunar sa isi plateasca timbrul si vorbim apoi’, a declarat Vica Blochina pentru Playtech.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton