„O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști”. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

 Calin Maria Bianca
.

Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman în scandalul cu Selly. Toată lumea știe faptul că Oana Roman și Selly sunt în plin scandal de câteva zile, chiar pe rețelele de socializare, în fața tuturor. Totul s-a mediatizat în scurt timp, astfel că în apărarea celebrului vlogger au sărit foarte multe persoane, inclusiv Vica Blochina și Mara Bănică. Cele două nu s-au oprit doar la a-i lua apărarea lui Selly, ci au venit și cu o serie de ironii la adresa Oanei Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly. Scandalul dintre Oana Roman și Selly se amplifică acum, asta deoarece mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc au sărit în apărarea celebrului vlogger. Mai precis, este vorba chiar despre Vica Blochina și Mara Bănică.

asdf – 1asdf – 1

Citește și: Cum i-a răspuns Selly Oanei Roman, după ce vloggerul a fost criticat dur de vedetă: „Mă certa foarte tare pentru faptul că…'

Citește și: „Mă scoate din minți! Nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, dar dă lecții despre educație…”. Oana Roman l-a atacat dur pe Selly, pe Internet. Reacția vloggerului

Citește și: Cum se înțeleg fiicele Andreei Bălan cu Victor Cornea, iubitul artistei. Ce gest emoționant a făcut tenismenul pentru Ella și Clara: „Iubire infinită”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. Ce diferență de vârstă este între el și prezentatoarea de la Love Island

Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Vica Blochina și Mara Bănică nu au putut să nu vorbească despre cel mai nou scandal din showbiz-ul românesc, care ce-i drept le-a luat prin surprindere, așa cum chiar ele au explicat pe story-urile de pe Instagram. În timp ce stăteau la o cafea, cele două au făcut o serie de ironii la adresa Oanei Roman, luându-i apărarea lui Selly.

Mara BănicăBă, dar ai văzut scandalul cu cărțile. De partea cui ești?

Vica BlochinaStai, stai, stai. Măi, eu vreau, eu țin clar cu necititul ăla Selly.

Mara BănicăȘi eu la fel, tot cu Selly.

Vica BlochinaEu îl vreu pe Selly, pe necititul ăla total.

Mara BănicăBă, dar cum mă să te iei de Selly? Bă, de ce nu te iei de Gheboasă, bă frate. Zici de ăla că e băiețaș. Băi, dar de ce să te iei de cineva, așa. Uite ajung și eu la bătrânețe, adică nu m-am luat toată tinerețea mea de cineva. Înnebunim la bătrânețe?

Vica BlochinaO babă nebună s-a luat de cel mai tare puști. 

Mara BănicăEu acum nu m-aș mai lua de nimeni.

Vica BlochinaEu sunt militantă. A pufnit-o, a plesnit-o pe doamna Roman peste ochi și s-a luat de acest puști care e absolut. Este cel mai… Eu mi-aș dori ca și copilul meu să fie…

Mara BănicăBă, și eu la fel. Eu am zis asta când l-am cunoscut. În sfârșit, ideea e că nu este vorba despre cât am citit sau nu am citit decât în cercul nostru intim de prieteni, sora noastră, dacă înțelegi ce vreau să spun. În rest, li se rupe oamenilor, crede-mă. 

Ei bine, pentru a face și mai tare haz de necaz și numeroase ironii, s-au prefăcut că citesc. Mai mult de atât, Mara Bănică s-a pus să citească în cafea, spunând:

„În zeama de cafea a zis așa: La drum de seară, te înjură o damă de tobă. Cum e dama de tobă, ca să mă înțelegi, mai grasă așa, mai plinuță ea, un pic', a fost conversația dintre Vica Blochina și Mara Bănică pe Instagram.

Vica Blochina, atac dur pentru Oana Roman

Vica Blochina nu s-a oprit cu ironiile și vorbele răutăcioase la adresa Oanei Roman, astfel că și în drum spre salonul de înfrumusețare, tot despre scandalul dintre vedetă și Selly a vorbit. Fără a avea vreo reținere, a scos la iveală numeroase lucruri neașteptate despre Oana Roman, vorbind destul de urât la adresa ei, atât privind certurile în care se află, cât și aspectul ei fizic.

'Deci am râs rău. S-a găsit Oana Roman să râdă despre Selly. Selly este idolul mamelor din România, mamele își doreau cumva ca și copilul lor să fie ca el, să-l vadă drept un exemplu. Eu nu înțeleg cu ce tupeu poți să te iei tu de un puști atât de mișto și atât de iubit, doar pentru a te afla în centrul atenției. S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?

Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel, minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo cartea. Penibilă rău ești. Lasă naibii puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine.', a mai spus Vica Blochina despre Oana Roman.

De la ce a pornit scandalul dintre Oana Roman și Selly

Zilele acestea, Oana Roman le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare mai multe cărți și a vorbit și despre Selly, spunând că nu ar fi citit suficient pentru a-și da cu părerea despre orice, iar de aici a început o conversație aprinsă între cei doi.

„Și apropo, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Aristotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societate absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum', a declarat Oana Roman pe Instagram.

De aici a început un amplu conflict, fiindcă și Selly a reacționat prin câteva mesaje vocale, discuția aprinsă dintre ei și jignirile fiind imediat mediatizate. Reacția celebrului vlogger și mai multe detalii despre scandal AICI!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton