Vica Blochina, mesaj dur după ce mai multe femei au criticat-o pe Internet: „La mine pe pagină s-au strâns cele 10% iubitoare de ciolan cu fasole”

 Radulescu Ruxandra
.

Vica Blochina, mesaj controversat, după ce mai multe femei au criticat-o pe social-media. Vica Blochina a răbufnit la adresa utilizatoarelor, care i-au adresat remarci răutăcioase, pe social-media. Fosta concurentă de la Survivor România a devenit cunoscută datorită relației sale cu selecționerul Victor Pițurcă, alături de care este mama unui fiu. Vica e foarte preocupată de look-ul ei și nu ezită să apeleze la intervențiile estetice, însă acest aspect a făcut-o ținta jignirilor pe social-media.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina, mesaj controversat, după ce mai multe femei au criticat-o pe social-media. Vica Blochina, 48 de ani, este una dintre cele mai populare prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Fosta concurentă de la Survivor a trăit o tumultoasă poveste de dragoste cu Victor Pițurcă, vreme de 14 ani, însă, din păcate selecționerul era căsătorit. Din idila celor doi a rezultat un fiu, Edan, care a fost recunoscut legal de Pițurcă. În prezent, Vica Blochina este activă pe social-media, acolo unde vorbește foarte deschis de intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Faptul că vedeta nu ascunde că și-a modificat fizicul a atras și multe jigniri la adresa ei. Vedeta nu a mai suportat comentariile răutăcioase și a răbufnit la adresa femeilor care au criticat-o.

https___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2023_05_vica-blochina-3-1https___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2023_05_vica-blochina-3-1

Vica Blochina, mesaj controversat, după ce mai multe femei au criticat-o pe social-media

Vica Blochina a transmis un mesaj controversat femeilor care au criticat pe social-media, pentru intervențiile la care a apelat și pentru look-ul ei. Iată care a fost reacția Vicăi, pe Facebook:

Citește și: Vica Blochina, totul despre operația la stomac. Cât a costat-o, cât a slăbit și cum decurge recuperarea: „Nu l-am tăiat, l-am pliat. Nu ai semne pe burtă și nici nu te doare' / EXCLUSIV

Citește și: „I-am făcut cadou lui Pițurcă un copil foarte frumos. Ce am primit eu de la el? Acea răzbunare'. Ce relație are Vica Blochina acum cu antrenorul și cu fiul lor, Edan

„În România, 80% sunt femei superbe, 10% frumoase și încă 10% nasoale… la mine pe pagină s-au strâns cele 10-% iubitoare de ciolan cu fasole. 10% de porci spinoși! Care efectiv grohăie din răutate. Vă doresc multa baftă în continuare și poftă bună, frumoaselor!', a scris Vica Blochina, pe contul ei oficial de Facebook.

Vica Blochina, despre kilogramele în plus: „Ajunsesem să mă urăsc”

Vica Blochina a mărturisit pe canalul său de YouTube că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în care ajunsese să se urască, pentru că avea mai multe kilograme în plus. Vedeta a recunoscut că se simțea cuprinsă de disperare și nici măcar nu mai suporta să se privească în oglindă.

„Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine. Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă.  Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac.' a spus vedeta în urmă cu puțin timp.

Vica Blochina, foarte afectată, după ce fiul ei s-a mutat la tatăl lui

În urmă cu aproape doi ani, Edan s-a mutat la tatăl lui. Vica nu s-a opus deciziei luate de adolescent, însă a mărturisit că acest moment i-a cauzat depresia.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă.

Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună, a declarat aceasta.

FOTO: Kanal D Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton