Vica Blochina și-a făcut operația de micșorare a stomacului din cauza participării la Survivor: ”Psihic m-a distrus. Am fost bulversată și...”

 Calin Maria Bianca
.

Vica Blochina și-a făcut operația de micșorare a stomacului din cauza participării la Survivor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina a participat la Survivor, de unde însă a fost eliminată, astfel că nu a reușit să pună mâna pe marele premiu. A dat tot ceea ce a fost mai bun pentru a merge mai departe, însă în zadar, astfel că atunci când s-a întors acasă și-a dat seama că are o serie de probleme de sănătate la care nu se aștepta. Prin urmare, a apelat imediat la ajutorul medicilor. Iată cum a afectat-o perioada petrecută în Jungla Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vica Blochina nu a reușit să stea până în Finală la Survivor 2023, astfel că a ajuns acasă mai repede decât se aștepta. Dacă în Jungla Dominicană mâncarea era cu porția și cu toate astea nu simțea nevoia să mănânce foarte mult, lucrurile au luat o altă întorsătură atunci când s-a întors în România.

blochina6blochina6

Vica Blochina nu s-a sfiit și a recunoscut că experiența în Jungla Dominicană a afectat-o, mai ales psihic, astfel, fiindcă nu își găsea deloc locul acasă și era total dezorientată, a început să mănânce foarte mult. În final, a ajuns să se îngrașe, ceea ce a făcut-o să își sune imediat medicul estetician pentru a lua o serie de măsuri.

Citește și: Vica Blochina și-a făcut operație de micșorare a stomacului: „Eu nu sunt obeză, am 15 kilograme în plus”

Citește și: „L-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”. Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația cu Victor Pițurcă

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat battle-ul opt și cine a fost salvat de la eliminare

Citește și: Ce probleme au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la începutul relației: „A fost mai greu pentru că el…”

Vica Blochina și-a făcut operația de micșorare a stomacului din cauza participării la Survivor

Recent, Vica Blochina a ieșit din spital, asta după a suferit o operație de micșorare a stomacului. Nu, nu avea probleme mari cu kilogramele, însă fiindcă la Survivor a slăbit 7 kilograme din lipsă de hrană, imediat cum a ajuns acasă le-a pus înapoi într-un număr și mai mare, iar pe stres nu se putea abține din a mânca. Prin urmare a luat decizia de a-și face această operație.

„A venit această operație după Survivor. Acolo am slăbit șapte kilograme, dar cum am ajuns acasă m-am îngrășat. Acolo nu mă gândeam la mâncare deloc, nu duceam dorul. A fost grea revenirea.

Am fost bulversată, nu am dormit mult, psihic m-a distrus. Și ce faci ca să umpli golurile și situațiile grele, mănânci. Și am zis astăzi `lasă că mănânc puțin`, mâine la fel, hai că încă stau bine hainele pe mine și dintr-odată m-am trezit mai pufoasă', a spus vedeta pentru FANATIK.

Vica Blochina, primele declarații după operație

Vica Blochina este acum cu zâmbetul pe buze, mai ales că operația de micșorare a stomacului a fost un real succes și totul este bine. Totuși, recuperarea nu este tocmai ușoară, astfel că o perioadă de timp trebuie să facă multă mișcare și să consume doar lichide, fără mâncare ce trebuie mestecată, după cum chiar ea a declarat.

„Este nevoie să fac mișcare, așa mi-a spus domnul doctor să merg cât se poate de mult. Este mai greu faptul că trebuie să stau pe lichide. Am voie să beau doar apă plată, ceai și supă atât. Nu am voie să mestec absolut nimic. Sunt disperată după toate rețetele de fast food, cu mozzarella care se întinde. Pizza, paste cu sos alb, le savurez cu privirea din telefon', a mai dezvăluit Vica Blochina pentru sursa menționată mai sus.

Vica Blochina a lipsit de la Finala Survivor 2023, însă și-a dorit ca Dan Ursa să fie câștigătorul

Vica Blochina nu a putut pleca în marea finală alături de restul concurenților de la Survivor, asta fiindcă pe atunci ea se afla pe patul de spital, pregătită pentru operația de micșorare de stomac. Cu toate astea însă, a sperat din tot sufletul să câștige Dan Ursa, ceea ce s-a și întâmplat într-un final, fiind foarte bucuroasă pentru reușita lui.

„Când eu m-am operat, ceilalți concurenți au plecat în finală. Am ținut cu Dan Ursa în finala Survivor. Toți trei erau câștigători, competiția s-a terminat și după cum au surâs astrele. Toți au fost foarte buni, dar eu l-am simpatizat pe Dan Ursa din prima zi, mi-a fost foarte drag. Concurenții și Dan Ursa au ținut să-mi mulțumească printr-un vocal. Am fost super fericită că a câștigat', a mai spus Vica Blochina.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton