Vica Blochina a fost refuzată de fiul ei, când i-a propus să-l ia în vacanță, și i-a pus o interdicție clară: „Nu vrea să meargă. Nu mă lasă...”

 Oana Pantazi
.

Vica Blochina a fost refuzată de fiul ei, când i-a propus să-l ia în vacanță, și i-a pus o interdicție clară. Vica Blochina este mamă de adolescent, iar Edan, acum în vârstă de 17 ani, este deja independent. Aflat la tatăl lui de ceva vreme, fiul vedetei și-a refuzat mama atunci când l-a invitat în vacanță. Mai mult, Edan i-a pus Vicăi niște condiții ferme în ceea ce îl privește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a fost refuzată de fiul ei, când i-a propus să-l ia în vacanță, și i-a pus o interdicție clară. Vica Blochina a spus nu o dată că decizia lui Edan de a se muta la tatăl lui nu i-a convenit și că este foarte furioasă că fiul ei s-a îndepărtat de ea, însă nu are ce face. Vedeta trebuie să recunoască faptul că fiul ei îi seamănă, deoarece și ea a fost foarte independentă în tinerețe. Cu siguranță însă Vica nu se aștepta ca Edan să o refuze totuși atunci când l-a invitat în vacanță…

12874630-10207738992746380-755826087-o12874630-10207738992746380-755826087-o

Vica Blochina a fost refuzată de fiul ei, când i-a propus să-l ia în vacanță, și i-a pus o interdicție clară

Vica și-a crescut fiul până la vârsta de 15 ani, după care Edan a ales să meargă la tatăl lui, Victor Pițurcă, și de atunci locuiește acolo. Deși la început fosta balerină nu a fost de acord cu alegerea fiului ei, ulterior, și-a dat seama că acesta are nevoie și de figură paternă în viața lui. În momentul de față, Edan locuiește alături de tatăl lui și de soția acestuia, Maria, iar cu mama lui se vede destul de rar.

Cei doi țin însă legătura, chiar dacă nu se văd pe cât de mult și-ar dori mama tânărului. Recent, Vica i-a propus fiului ei să meargă împreună în vacanță, însă Edan și-a refuzat mama.

„Fiul meu e bine, ieri am vorbit cu el și l-am întrebat dacă vrea să meargă cu mine în vacanță. Nu vrea să meargă, vrea să meargă la Craiova. Are 17 ani. Vă imaginați că nu mai zboară cu mama în vacanță', a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru Click.

Citește și: Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă. De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Cu ce notă a terminat Edan Pițurcă clasa a IX-a. Vica Blochina își vede rar fiul: „La vârsta de 16 ani este mai dificil”

De altfel, Edan a fost categoric cu mama lui în ceea ce privește persoana lui. Fiului lui Victor Pițurcă nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, așadar i-a interzis mamei sale să dea detalii despre el.

„Nu mă lasă să vorbesc despre el! Nu mă lasă. Oricum, el e un copil introvertit și nu îi place publicitatea deloc, dar este un copil extrem de inteligent!', a mai spus Vica pentru sursa citată.

Fiul Vicăi Blochina s-a mutat la tatăl lui

O poveste de dragoste cum rar îți este dat să vezi. Ea a fost amanta lui timp de 16 de ani și au un copil împreună, pe Edan. La început, lucrurile au fost extrem de dificil – ea l-a dat pe el în judecată pentru a-și recunoaște copilul -, însă totul s-a rezolvat pe parcurs, iar relația dintre tată și fiu a devenit mai solidă.

La ceva timp după ce a împlinit 14 ani, Edan i-a spus mamei sale că se duce să locuiască cu tatăl său, Victor Pițurcă. Acest lucru a întristat-o foarte tare pe fosta balerină și chiar s-a gândit mult timp dacă nu cumva a eșuat ca mamă.

Însă, vedeta și-a dat seama că fiul ei are mare nevoie de tatăl lui în această perioadă a vieții, așa că a acceptat totul.

Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia.

Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună’, a declarat Vica Blochina.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton