Vica Blochina s-a certat cu Ionuț Iftimoaie, la Survivor 2023: "Bârfești cu fiecare în parte"

 Radulescu Ruxandra
.

Vica Blochina răbufnește la adresa lui Ionuț Iftimoaie, la Survivor România 2023. Cea de-a doua ediție a show-ului de supraviețuire Survivor România 2023 a avut parte de un scandal între Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie. Conflictul dintre cei doi a izbucnit după consiliul de eliminare. Faimoșii nu s-au decurcat prea bine la cele două probe, iar tensiunea dintre ei și-a spus cuvântul. Iată care a fost „mărul discordiei” între Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina s-a certat cu Ionuț Iftimoaie, la Survivor 2023. Ediția de pe 10 ianuarie, de la Survivor 2023 a adus o serie de conflicte între concurenți. Faimoșii nu s-au decurcat prea bine la Jocul de Imunitate, iar după cele două jocuri consecutive pe care le-au pierdut, tensiunile au început să se facă simțite între colegi. La Consiliul de eliminare, Gheboasă a fost propunerea colectivă, după ce acesta și-a exprimat dorința de a părăsi concursul. Ionuț Iftimoaie, câștigătorul imunității, a ales-o pe Maria Constantin pentru eliminare, ceea ce a stârnit furia Vicăi Blochina. Iată ce i-a reproșat Vica.

blochinablochina

Vica Blochina s-a certat cu Ionuț Iftimoaie, la Survivor 2023

Faimoșii nu prea au avut deloc noroc la Survivor România 2023, după ce au pierdut două jocuri consecutive în fața Războinicilor. Ionuț Iftimoaie și Ștefania Stănilă au câștigat imunitatea individuală și au propus doi concurenți pentru eliminare, pe Maria Constantin și pe raperul Doc.

Iftimoaie și-a motivat alegerea pe motiv că Maria Constantin a dat un randament slab și neaducând niciun punct echipei. Vica Blochina i-a reproșat lui Iftimoaie că este duplicitar și că își vorbește colegii pe la spate.

Tu iei fiecare coleg în parte și îl bârfești cu fiecare în parte', i-a spus Vica Blochina lui Iftimoaie.

Fostul luptător a reacționat imediat: „Nu vorbi tu despre ce înseamnă bârfă, Vica! Ea este diabolică'

Ionuț Iftimoaie este un jucător extrem de pervers. El a votat-o pe Maria, nu-mi vine să cred', a susținut Vica, la testimoniale.

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă.Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Citește și:Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023:'Pe bani mulți'

Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023

Vica Blochina a decis să participe la Survivor România 2023, chiar dacă acest lucru înseamnă că va sta departe de fiul ei. Vedeta a povestit în lacrimi că îi este foarte greu să fie departe copilul ei, mai ales că nu va mai avea ocazia nici măcar să vorbească cu el. Adolescentul a luat decizia să întrerupă comunicarea cu mama sa, cât timp va participa la competiție, iar Vica este determinată să-l facă mândru cu evoluția ei.

Citește și: Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni: „Nu-mi puteam ridica fetița în brațe'

Citește și: Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi: „Timpul vindecă este…”. De unde au pornit zvonurile

Fiul meu nici nu mai vorbește cu mine. Mi-a spus că dacă vin aici nu o sa mai vorbim. În timpul probei, când am văzut că mai am de dărâmat un triunghi, m-am gândit că trebuie să aduc acest punct pentru fiul meu. Și am făcut-o. O să fie tare mândru de mine. O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună’, a spus Vica Blochina cu lacrimi în ochi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton