Vica Blochina susține că Victor Pițurcă a încercat să o convingă să renunțe la copil, când era însărcinată: ”M-a chinuit. Am câștigat pensie alimentară de 10.000 de euro, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Vica Blochina susține că Victor Pițurcă a încercat să o convingă să renunțe la copil când era însărcinată, mai concret să facă avort, însă nu a reușit acest lucru. Fosta balerină de origine lituaniană, care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, își dorea enorm un copil și să devină mamă, așa că nu a putut să nu păstreze sarcina până la sfârșit. A trecut prin multe lucruri mai puțin plăcute privind relația cu Victor Pițurcă, însă într-un final lucrurile s-au așezat și a vorbit deschis despre ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, mai ales când vine vorba despre trecutul ei amoros, care este destul de tumultuos. În ultima vreme este destul de discretă privind viața ei profesională, însă nimeni nu a dat uitării scandalul în care a fost mai mult timp cu Victor Pițurcă.

img-2023-05-03t133927.424img-2023-05-03t133927.424

Au fost amanți vreme de 16 ani, iar între ei s-au întâmplat multe lucruri. Ba mai mult, a apărut și o sarcină, dorită de Vica Blochina și mai puțin de Victor Pițurcă. Invitată la podcastul „Tare de tot', Vica Blochina a vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul selecționer, dar și despre fiul ei, Edan, care s-a mutat de mai bine de un an la tatăl lui.

Citește și: „Eu l-am înșelat pe el foarte mult, în toți anii, din răzbunare'. De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă

Citește și: Vica Blochina își lansează propria emisiune, după Survivor 2023: „Eu am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul'

Citește și: Ce dietă ține Eugenia Șerban pentru a slăbi înainte de vacanță: „Vreau să arăt bine în costumul de baie”

Citește și: Deea și Dinu Maxer nu se intersectează, deși locuiesc în același bloc: „Știm să facem diferența între viața privată și viața profesională'. Cei doi își fac planuri de vacanță împreună

Vica Blochina, îndemnată de Victor Pițurcă să facă avort

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fosta balerină de origine lituaniană a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, iar din rodul dragostei dintre ei au și un copil. Într-adevăr, Victor Pițurcă l-a recunosut cu greu ca fiind băiatul său, după multe încercări ale Vicăi Blochina. Totuși, înainte de a ajunge la dezvăluirile despre perioada în care se ruga de el și a renunțat la multe pentru ca Edan să aibă tată în certificatul de naștere, blondina a povestit cum acesta a încercat să o facă să renunțe la sarcină.

„Eu sunt un om rece și cu copilul meu am fost la fel. Mi-am dorit copil. Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea și… am rămas. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt.', a povestit Vica Blochina în podcastul Tare de tot.

Deși Victor Pițurcă a încercat să o convingă să facă avort, Vica Blochina nu l-a ascultat și a dus sarcina până la capăt, dorindu-și să aibă un copil. Fără dar și poate, a luat cea mai bună decizie, iar acum este mai mândră ca niciodată de fiul ei.

„E un copil extrem de inteligent și te face din vorbe. E foarte bun de politician. El știe cum să le facă cumva. (…) Vorbim, dar nu mă ascultă. Anul trecut când voia să iasă la petreceri nu voia să spună. Este introvertit și nu vrea să îmi povestească.', a continuat ea.

Vica Blochina a renunțat la pensia alimentară de 10.000 de euro pentru ca Victor Pițurcă să treacă copilul pe numele lui

Vica Blochina a trecut prin multe perioade mai puțin plăcute cu Victor Pițurcă încă de când a rămas însărcinată. După ce a încercat să o convingă să renunțe la sarcină, da nu a reușit, ea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca el să recunoască copilul. Deși a câștigat în Instanță pensie alimentară de 10.000 de euro, Vica Blochina a fost dispusă de renunțe la acești bani doar pentru ca Edan să-l aibă ca tată în certificatul de naștere și să aibă o relație tată-fiu frumoasă pe viitor.

„Binele copilului e mai important decât binele meu. Eu mi-am ca Edan să nu crească cu probleme că nu e dorit. La noi a fost vorba de orgoliu. Mi-am dorit foarte mult ca el să nu sufere și am făcut foarte multe compromisuri. Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro. Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro. După ce am fost la INML și am semnat… și s-a văzut copilul cu tatăl lui să facă testul de paternitate… Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 euro.', a mai mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina: 'Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască cu tatăl lui'

Ei bine, Vica Blochina a dat uitării trecutul și numeroasele momente grele prin care a trecut pentru ca fiule ei să fie fercit și să nu ducă lipsa tatălui său, astfel că acum poate răsufla ușurată. Mai mult decât atât, a continuat șirul dezvăluirilor și a explicat că în prezent nu mai primește penisa alimentară, asta fiindcă Edan locuiește cu tatăl lui, iar acest lucru nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze.

'Banii ăștia i-am primit pentru copil timp de… Acum nu primesc. Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui. M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală.', a concluzionat Vica Blochina pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton