„Dacă pun degetul pe hartă și îi zic că vreau acolo, acolo mă duce”. Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar, nu îi refuză nimic artistei / De ce nu au mers în luna de miere după nuntă

 Calin Maria Bianca
.

Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar, nu îi refuză nimic artistei. Cristina Spătar are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei, care-i face toate poftele. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita artistă este cu adevărat o femeie împlinită și fericită de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vicențiu Mocanu. Nu o dată, ci de mai multe ori, s-a lăudat cu cadourile scumpe pe rețelele de socializare, însă ce a declarat acum despre soțul ei i-a impresionat pe fani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vicențiu Mocanu știe cum să o răsfețe pe Cristina Spătar și cum să-i aducă mereu zâmbetul pe buze. Îi face toate poftele, indiferent că vorbim despre genți de lux sau mașini de sute de mii de euro, așa cum chiar ea a demonstrat de mai multe or în mediul online. Totuși, nu doar el îi demonstrează zilnic cât de mult o apreciază și iubește, ci și artista!

alin_ionescu_si_cristina_spatar_02190600alin_ionescu_si_cristina_spatar_02190600

Citește și: Cristina Spătar spune la cine stau banii în căsnicia cu Vicențiu Mocanu: „Nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea. Am vreo două-trei carduri pe care…”

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Cristina Spătar să dea jos 17 kilograme: „Am mers pe un regim mai permisiv” / A dezvăluit tot ce a mâncat, pas cu pas

Citește și: Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii'

Citește și: Survivor All Stars 21 februarie – Cătălin Moroșanu, supărat pe Jorge: „Ne-a trădat”. Gestul făcut de Jador după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate

Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar, nu îi refuză nimic artistei

Când vine vorba despre soțul ei, Cristina Spătar are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Nu ezită să se mândrească cu el în fața tuturor, ori de câte ori are ocazia, dar totodată nu uită nici să amintească cât de norocoasă este că l-a întâlnit. Artista a precizat că fiecare femeie merită un partener precum Vicențiu Mocanu, care nu-i refuză absolut nimic din spusele ei.

„Dacă îi zic să mergem mâine… pun degetul pe hartă și îi zic că vreau acolo, acolo mă duce, nu am opriri din partea lui. Eu ce îmi doresc, aia primesc, adică chiar e un tip foarte drăguț. Doresc tuturor femeilor așa un partener. Sunt un om bun, un om cu mult bun simț și cred că Dumnezeu se mai uită așa din când în când și la oamenii buni', a declarat Cristina Spătar la Star Matinal.

De ce nu au mers în luna de miere după nuntă

Deși a spus că Vicențiu Mocanu o duce în orice loc își dorește de pe hartă, dar și că-i face toate poftele, cei doi nu au apucat să meargă în luna de miere. Nu, la mijloc nu este vorba despre bani sau alte motive, ci au tot amânat fiindcă voiau să meargă cu nașii lor și nu s-au sincronizat niciodată până acum.

„Luna de miere, nu, nu am apucat să o facem. Luna… săptămâna de miere, nu am făcut-o, pentru că era vorba să mergem cu nașii noștri și nașii noștri sunt mereu ocupați, când sunt ei liberi, suntem noi prinși și atunci cred că, în cele din urmă, vom merge noi cu copiii undeva în Dubai, nu știu, aștept următoarea vacanță, pe 27 aprilie, nu știu sigur, vedem ce o mai fi și până atunci', a spus vedeta.

Cristina Spătar spune la cine stau banii în căsnicia cu Vicențiu Mocanu

De când s-a măritat cu Vicențiu Mocanu, Cristina Spătar susține că are banii la discreție, însă cu toate astea nu face abuz, ba chiar economisește banii pe care îi are pe mână. Ei bine, deși are tot ceea ce își dorește, atât din punct de vedere personal, cât și financiar, în continuarea cea mai mare satisfacție a ei este legată de cariera sa.

„Nu-mi lipsește nimic. Am vreo două-trei carduri pe care le folosesc, sunt la discreția mea, mulțumesc lui Dumnezeu. Eu sunt o fată economă, nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea, cum zice Aida. Copiii, muzica mea (…)

Vorbeam înainte când de important este să îți faci meseria și să simți că ești apreciat pentru ceea ce faci tu. Asta e cea mai mare satisfacție. Să fii iubit și apreciat pentru muzica pe care o faci’, a spus Cristina Spătar pentru Star Matinal, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton