Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu secret, în vârstă de 10 ani: "Eram foarte tânăr, relația nu a mers". Artista și fiicele sale l-au cunoscut deja pe Luca

 Dumitrache Laura
.

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu în vârstă de zece ani, pe care l-a ținut ascuns în tot acest timp. Tenismenul a recunoscut că are un băiat, pe nume Luca, dintr-o relație anterioară. Andreea Bălan și fiicele sale l-au cunoscut deja pe Luca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, iar acum trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de tenismenul Victor Cornea. Cei doi sunt împreună de câteva luni și au o relație frumoasă. Cu toate astea, recent s-a aflat că tenismenul are un fiu secret, în vârstă de 10 ani.

fiul lui victor corneafiul lui victor cornea

Potrivit Cancan, Victor Cornea are un fiu, în vârstă de zece ani, dintr-o relație anterioară. Informația a fost confirmată chiar de tenismen și a recunoscut că are un copil și că iubita lui, Andreea Bălan, l-a cunoscut deja. Luca seamnă leit cu tatăl lui.

Citește și: Cum se înțeleg fiicele Andreei Bălan cu iubitul acesteia, Victor Cornea și ce relație au cu George Burcea, tatăl lor biologic: „Nu îi simt lipsa, deoarece…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Andreea Bălan lui Victor Cornea, de ziua lui de naștere: „Ești minunat'. Tenismenul a împlinit 30 de ani

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Cei doi au divorțat în anul 2019

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan are un fiu secret, în vârstă de 10 ani

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu, în vârstă de zece ani. Potrivit Cancan, Luca este copilul tenismenului dintr-o relație anterioară. Informația a fost confirmată chiar de Victor Cornea care a declarat pentru sursa citată că Andreea Bălan l-a cunoscut deja fiul său. În urmă cu ceva timp, când a fost întrebat dacă își dorește copii, Victor Cornea nu a dezvăluit că are deja un fiu. Potrivit acestuia, are o relație bună cu fiul său, dar și cu mama lui. Luca stă în București, alături de mama lui și joacă fotbal.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin, a declarat Victor Cornea pentru Cancan.

Andreea Bălan l-a cunoscut deja pe fiul lui Victor Cornea

Victor Cornea are o relație de dragoste frumoasă alături de Andreea Bălan. Tenismenul a dezvăluit că iubita lui l-a cunoscut deja pe Luca, ba chiar și fiicele artistele. Luca a fost prezent la ziua de naștere a Elei.

Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…', a mai spus Victor Cornea.

Andreea Bălan se declară o femeie fericită alături de Victor Cornea și susține că el este adevărata iubire a vieții sale. Cei doi și-au cunoscut familiile și plănuiesc să-și construiască o viață împreună. Victor Cornea este mai tânăr decât celebra artistă cu 9 ani, dar diferența de vârstă nu este un impediment pentru cei doi.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton