Victor Dorobanțu va avea rol principal în serialul Wednesday: „În culise, cu familia noastră complicată". Au început filmările George Burcea a renunțat la proiect

 Tudorache Simona
.

Dacă George Burcea a anunțat că nu va mai apărea în sezonul al doilea al serialului „Wednesday', ci se va dedica altor proiecte, Victor Dorobanțu, singurul român din distribuția producției Netflix, va juca și în al doilea sezon, de această dată va avea, însă, rol principal. Mai mult decât atât, Thing, personajul interpretat de românul Victor Dorobanțu, a fost ales de echipă pentru o altă misiune importantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

El va fi „influencerul' care va anunța la nivel global, toate noutățile despre serial, dar și informațiile din culise. Victor Dorobanțu va fi cel care va face publică distribuția seriei Netflix în spotul de promovare care promovează începerea filmărilor pentru sezonul 2. Dezvăluirea a fost făcută pe contul oficial de Instagram al producției și preluată de Victor Dorobanțu pe canalul său de socializare.

victor-dorobantu-56victor-dorobantu-56

Victor Dorobanțu va avea rol principal în serialul „Wednesday', în sezonul doi

Serialul se va filmat de data aceasta în Irlanda și în distribuție vor fi regăsite, din nou, nume precum Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez şi Luyanda Unati Lewis-Nyawo. „În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix', a scris actorul român în dreptul fotografiilor oficiale în care apare alături de actorii din distribuția mult așteptatului serial.

Primul sezon „Wednesday' a înregistrat peste 250 de milioane de vizualizări, a fost înscris în Top 10 cele mai urmărite seriale în 93 de ţări. Mai mult decât atât, producția a stat peste 20 de săptămâni în Top 10 Global.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Washington, acolo unde se află cu președintele, într-o vizită oficială: „Doamne ajută, în sfârșit și-a ascuns genunchii!”

Citește și: Cum arată Mireille Mathieu la 77 de ani. Artista nu pare deloc grav bolnavă, așa cum s-a speculat, și are aceeași tunsoare care a făcut-o celebră

Citește și: Alina Pușcău, singura româncă de la petrecerea de după Met Gala 2024. Modelul a impresionat cu o rochie foarte decoltată, cu șliț adânc pe picior

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a petrecut Paștele în spital cu fiul ei. Ce diagnostic a primit micuțul, care va fi botezat luna aceasta: „În urma unui control amănunțit…'

Cum a primit Victor Dorobanțu rolul din „Wednesday'

Primul sezon al serialului „Wednesday' a fost filmat în România., în pandemie. Victor Dorobanțu a obținut rolul în urma unui casting.

„Cineva m-a sunat și mi-a spus că echipa caută magicieni în România. Făceam magie până atunci, dar și alte joburi, magia era un fel de job de weekend pentru mine. Făceam concerte și evenimente corporative, făceam magie close-up, nu magie de scenă – cum ar fi să mă duc la oameni la petreceri și să încerc să fac magie în mâinile lor, înțelegi? M-au contactat după ce m-au văzut la o emisiune TV din România, ceva de genul [Americas] Got Talent. M-au sunat, am fost ca și cum… am închis telefonul prima dată – nu mi-a venit să cred. Mă gândeam că e o glumă, o farsă sau o înșelătorie. M-au sunat iar și iar până când m-au convins să vin. Iar când m-am dus acolo, nu credeam că voi primi acest rol, pentru că acolo erau și alți magicieni pe care îi admir. Așa că nu aveam așteptări, dar iată-mă aici', a spus Victor Dorobanțu, după premiera primului sezon.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton