Victor Pițurcă, despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă și Cristina Ich: "Nu îi văd despărțiți. Ei se iubesc în continuare..."

 Dumitrache Laura
.

Victor Pițurcă este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la noi din țară. A fost selecționerul echipei naționale vreme de trei ani, iar acum este liber de contract. Recent, Victor Pițurcă a vorbit despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă și Cristina Ich. Cei doi au împreună un fiu, dar anul trecut au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, fostul selecționer a dezvăluit că cei doi încă se mai iubesc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Pițurcă și Cristina Ich au trăit o poveste de dragoste frumoasă care a durat mai bine de trei ani. Cei doi au împreună un fiu, pe Noah, de trei ani, iar anul trecut, Cristina Ich și fiul fostului selecționer au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, influencerița a declarat că a rămas în relații bune cu tatăl fiului ei.

victor piturca cristina ichvictor piturca cristina ich

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin', Victor Pițurcă a vorbit despre cariera sa, dar și despre relația dintre fiul său și Cristina Ich. Fostul selecționer a avut numai cuvinte de laudă la femeia care i-a dăruit un copil lui Alexandru Pițurcă. De asemenea, Victor Pițurcă susține că cei doi se iubesc în continuare.

Citește și: De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină: „A fi medic implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve”

Citește și:Cristina Ich, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa: „Am fost aproape de a-mi pierde părinții într-un accident rutier”

Citește și:Cosmin Berki, salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Am fost readus la viață”

Citește și:Misha și Connect-R, din nou împreună, de dragul fiicei lor, Maya. S-au afișat ca o adevărată familie la un eveniment monden și au purtat ținute asortate

Ce părere are Victor Pițurcă despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă și Cristina Ich

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin', Victor Pițurcă, 67 de ani, a vorbit despre carieră, familie, dar și despre relația dintre fiul său, Alexandru Pițurcă și fosta lui iubită, Cristina Ich. Cei doi au împreună un fiu, pe Noah, iar anul trecut, influencerița a anunțat despărțirea de tatăl fiului ei. Cu toate astea, Victor Pițurcă susține că cei doi se iubesc foarte mult și nu îi vede despărțiți.

„Cristina este o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex „Trebuie să știi să ai grijă de familia ta”. Poate fi în continuare (nr. relatia dintre Alexandru și Cristina) nu îi văd despărțiti. Păi, cum? E greu, e dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. E acel copil la mijloc. Nu, nu!.(…)Cel mai important moment din viața lui Alex, acesta este, cu Cristina, având un copil. ” , a spus Victor Pițurcă, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

De asemenea, Victor Pițurcă este foarte mândru de fiul său, Alexandru, despre care spune că este curtat de multe femei. „Alexandru este adulat de femei. Adică, ce aud că pe unde merge…așa îmi spune nepotul meu. Unde merge, toate fetele, grămadă pe el. Asta-i adevărul! Alexandru e mai potolit de când a devenit tătic. El a fost dintotdeauna un tip modest și niciodată când deschid un subiect cu el, nu vorbește despre asta. În general, fetele cu care el a avut o relație, nu mi-au fost la suflet. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El a vrut numai vedete. Este un mic dezavantaj, pentru că, statutul de bărbat, implică anumite obligații.Pe Cristina nu o consider vedetă, ce am vorbit, a fost din trecut. Despre Cristina s-a scris mult în presă, lucruri pe care eu le-am verificat.”, a mai spus fostul selectioner.

Victor Pițurcă: „Am fost norocos să dau peste o femeie echilibrată”

Victor Pițurcă este căsătorit cu Maria de mai bine de 30 de ani și au împreună doi copii, pe Alexandru și Claudia Pițurcă. Fostul selecționar are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și se declară un bărbat norocos. Victor Pițurcă a dezvăluit că Maria a fost cea care s-a ocupat de creșterea copiilor, în timp ce el era plecat în cantonament. „În sensul ăsta (n.red.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care el deja are probleme. Trebuie să ai noroc, trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine. Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…)

A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești. „Foarte greu. Eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Numai soția mea s-a ocupat, eu eram numai în cantonamente. Nu știam viața de familie, nu veneam. Văd acum soții de fotbaliști care apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de… (n.red.: relație). E foarte greu. Pentru o soție de fotbalist e foarte grea viața. Trebuie să stai majoritatea timpului singură. Sunt niște sacrificii, mai ales dacă ai copii', a mai declarat Victor Pițurcă.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton