Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani: "E obositor, dar mă străduiesc să fac faţă". Cum a fost sărbătorit actorul de colegii de breaslă

 Radulescu Ruxandra
.

Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani pe 10 februarie, și, cu această ocazie specială, colegii de breaslă i-au făcut o mare surpriză, celebrându-l pe artist chiar pe scenă, cu tort șa șampanie. Destinul lui Victor Rebengiuc este profund legat de scena teatrului, de aceea, la finalul spectacolului „Tatăl”, de la Bulandra, actorul a fost sărbătorit de colegii de breaslă, de față cu un public extrem de emoționat să asiste la un astfel de moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Clipe de emoție pe scena teatrului Bulandra din Capitală, unde marele Victor Rebengiuc, a oferit spectatorilor un recital actoricesc în spectacolul „Tatăl”. Marele artist împlinește 91 de ani pe 10 februarie, iar colegii de breaslă l-au sărbătorit cu șampanie și tort, chiar la finalul reprezentației. Actorul a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că piesa de teatru „Tatăl”, care se joacă în prezent pe scena de la Bulandra, este un spectacol de suflet. Poate și din acest motiv, reacția lui Victor Rebengiuc la surpriza pregătită de ceilalți actori, special pentru ziua lui, a fost una care i-a adus lacrimi de fericire.

victor-rebengiuc-in-medalia-de-onoarevictor-rebengiuc-in-medalia-de-onoare

Victor Rebengiuc împlinește 91 de ani

Victor Rebengiuc a declarat că tot ceea ce-și dorește, la vârsta de 91 de ani, este sănătate și lipsa suferințelor specifice bătrâneții.

Este ziua mea, din an în an am câte o zi, în fiecare an am o zi. Împlinesc câte un an. Nu ştiu cât o să mai ţină chestia asta, că e obositor, să ştiţi, e foarte obositor.

Dar mă străduiesc să fac faţă. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Doamne ajuta! Nu vreau nimic mai mult decăt sănătate. Decât să trăieşti în dureri şi în chinuri…„, a declarat actorul, pentru Observatornews.ro.

Citește și: „Mă pregătesc pentru despărțirea de lumea asta…'. Victor Rebengiuc, mărturisiri sfâșietoare despre spectacolul „Regele moare', în care joacă alături de Mariana Mihuț

Citește și: „Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință'. La 90 de ani, Victor Rebengiuc s-a retras din teatru, cu ropote de aplauze și lacrimi

Jurnalista Ana Maria Gheorghe, care asitat la momentul emoționant de pe scena teatrului Bulandra a povestit emoția trăită pe rețelele de socializare.

Când ești un om ca nimeni altul, ziua ta nu e o zi ca oricare alta. Ieri am trăit emoții cât pentru un an. Am asistat cu bucurie la petrecerea surpriză, pe scenă, pentru marele actor Victor Rebengiuc care peste două zile va împlini…91 de ani!

Peste 300 de spectatori i-au cântat La mulţi ani şi l-au sărbătorit cu tort şi şampanie la Teatrul Bulandra. Sunt mandră și onorată și foarte bucuroasă că am fost acolo. La multi ani, Maestre!„, este mesajul transmis de jurnalista Ana Maria Gheorghe.

Drama care i-a marcat copilăria lui Victor Rebengiuc

Victor Rebengiuc a avut o copilărie dureroasă, marcată de despărțirea părinților și absența totală a tatălui său. Maestrul a fost crescut de bunicii materni, cărora le poartă o deosebită recunoștință, însă regretă că mama lui nu l-a văzut niciodată jucând.

„Nu am avut tată, dar am avut bunic din fericire. Am fost crescut de bunicii materni. Au fost minunați cu noi, ne-au crescut foarte bine. Au fost oameni simpli, fără origine muncitorească. Erau oameni de la mahala. Mama mare era o fată frumoasă când era tânără, avea și ceva zestre, o casă. Bunicul era un bărbat superb. Nu l-am moștenit noi, nici eu, nici frate-miu. Avea mustață, era brunet cu părul creț. A avut cinci copii, patru fete și un băiat. Când nu mai aveau copii de crescut, am apărut noi’, a povestit îndrăgitul actor.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton