Victor Slav, adevărul despre despărțirea de Selina, după 4 ani: "Am avut momente în care a trebuit să ne punem gândurile în ordine"

 Dumba Gabriela
.

Victor Slav lămurește zvonurile legate de despărțirea de iubita lui, Selina, după o relație de patru ani. Ei bine, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut că au întâmpinat ceva probleme în timpul poveștii lor de dragoste și a dezvăluit în ce stadiu este acum relația lui cu Selina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În primăvara acestui an, Victor Slav anunța despărțirea de Selina, după trei ani de relație. Se pare că separarea propriu-zisă s-a produs în toamna anului trecut, însă prezentatorul TV a decis să păstreze discreția cu privire la schimbările din viața amoroasă.

890890

Ce spune Victor Slav despre despărțirea de Selina

La finalul verii, Selina și Victor Slav au fost într-o vacanță în Bulgaria, alături de Sofia, fiica lui Victor Slav din mariajul cu Bianca Drăgușanu. Au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, iar Victor Slav a lămurit în ce stadiu este relația lor actuală.

Lumea mondenă, unde nu mai sunt prezent în ultima perioadă, după cum prea bine știm, vorbește mult și accentuează anumite lucruri, pentru că așa este în lumea asta.

Nu condamn pe nimeni, Doamne ferește! Lucruri normale care se întâmplă în viața oamenilor se întâmplă și în viața mea. Am fost nu neapărat despărțiți, am avut momente în care a trebuit să ne punem gândurile în ordine, dar suntem în continuare împreună, suntem de 4 ani împreună„, a clarificat Victor Slav pentru playtech.ro.

Întrebat dacă Selina este femeia cu care va păși pentru a doua oară la altar, Victor Slav mărturisește că nu se grăbește să se însoare prea curând.

Nu am planuri, eu nu am planuri nici măcar unde o să fac sărbătorile. Nu avem planuri de genul ăsta, chiar nu ne gândim la lucrul acesta. Lăsăm lucrurile să meargă natural și normal„, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Victor Slav și iubita lui, Selina, s-au despărțit: „Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere…' / În ce relații sunt acum

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat:„Este o femeie care…

Citește și: Victor Slav și iubita lui, Selina, s-au despărțit? Ce spun apropiații cuplului: „Au decis să ia o pauză, el suferă foarte mult’

Ce spunea Victor Slav în momentul despărțirii de Selina

În aprilie 2023, Victor Slav confirma că el și Selina s-au despărțit de mai bine de 6 luni.

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală.

Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani„, spunea Victor Slav atunci pentru cancan.ro.

Victor a subliniat că nu a fost interesat de trecutul Selinei și nici de speculațiile care s-au făcut la adresa ei.

„Nu m-a interesat ce făcea ea înainte să fie cu mine. Fiecare avem un trecut. Când voi mai fi cu cineva, voi face tot posibilul să nu se mai afle’, a mai spus Slav pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton