Victor Slav s-a mutat din nou la iubita lui și a scăpat de chirie: "Așa a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu"

 Dumba Gabriela
.

Victor Slav s-a mutat din nou la iubita lui, Selina, după ce au decis să mai dea o șansă relației lor. Cei doi au avut o perioadă de pauză în cei patru ani de când sunt împreună, dar la finalul verii s-au împăcat și acum locuiesc împreună. Victor Slav a scăpat astfel de chirie pentru că el și-a vândut apartamentul când și-a deschis restaurantul cu care a dat faliment ulterior.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La finalul verii, Selina și Victor Slav au fost într-o vacanță în Bulgaria, alături de Sofia, fiica lui Victor Slav din mariajul cu Bianca Drăgușanu. Au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, iar acum s-au mutat împreună. Recent, Selina și Victor Slav s-au îmbrăcat în mire și mireasă, dar nu s-au căsătorit, ci au fost modele într-o campanie publicitară.

258783024_447255843423267_3437107333940077888_n258783024_447255843423267_3437107333940077888_n

Victor Slav s-a mutat în casa iubitei lui, Selina

Întrebat recent dacă Selina este femeia cu care va păși pentru a doua oară la altar, Victor Slav mărturisește că nu se grăbește să se însoare prea curând, însă un pas important a făcut, totuși: s-a mutat în casa ei.

„Victor s-a mutat iar la Selina. El nu mai are casa sa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-și deschide restaurantul care a dat însă faliment. Astfel că, așa cum a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu, el s-a mutat în apartamentul Selinei. Chiar dacă au stat ceva timp despărțiți, ei au ținut tot timpul legătura și s-au văzut atunci când au avut probleme personale.

Selina i-a fost alături când i-a murit tatăl, iar el nu a lăsat-o singură atunci când părintele ei a avut, de asemenea probleme de sănătate. Își fac planuri de căsătorie și chiar ar fi păcat să nu se întâmple asta. Au trecut prin multe împreună', a declarat un apropiat al lui Victor Slav pentru cancan.ro.

Victor și Selina și Selina nu stau foarte bine cu banii, acesta fiind un posibil motiv pentru care amână nunta.

„Nici Victor, nici Selina, nu au în prezent un job fix. Azi au bani, mâine nu. În prezent, ei câștigă din contractile de imagine, pe care le au ca influenceri, pentru mai multe firme, și din afacerea cu parfumuri', a mai declarat aceeași sursă.

Citește și:Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună și îmbrăcați asortat în prima zi de școală a fiicei lor. Sofia a început clasa întâi

Citește și:Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită pe Internet: „N-am să permit nimănui. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr!’

Ce spunea Victor Slav despre căsătoria cu Selina

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Cei doi au divorțat la scurt timp după căsătorie și au decis să aibă o relație decentă de dragul fiicei lor, Sofia. Micuța a rămas în grija mamei, iar Victor Slav o poate lua la el ori de câte ori dorește. În urmă cu un an, Victor Slav a vorbit despre căsătoria cu Selina, iubita sa.

Întrebat dacă își mai dorește un copil, Victor Slav a răspuns: „Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta’, a spus acesta.

După mariajul eșuat cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav nu dorește să se mai grăbească și susține că nunta cu Selina va avea loc la momentul potrivit. „Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată niciodată’, ne-a declarat Victor Slav.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton