Ce spun Victor Slav și Selina, iubita lui, despre participarea la Asia Express: "Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaar..."

 Oana Pantazi
.

Ce spun Victor Slav și Selina, iubita lui, despre participarea la Asia Express. Concurenții celui mai iubit reality show de aventură, Asia Express 2024, au fost anunțați recent de Antena 1, iar printre ei se numără victor slav și iubita lui, Selina. Cei doi sunt entuziasmați de participare și așteaptă cu nerăbdare, dar și cu o oarecare emoție să înceapă filmările.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce spun Victor Slav și Selina, iubita lui, despre participarea la Asia Express. Printre noiiparticipanți la asia Express se numără o mulțime de vedete iubite: Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Andrei Ursu (WRS) și Vlad Condurache, Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson, comedianții Ioana State și Mane Voicu, actorii Cosmin Vîjeu și Adrian Nartea, Nicolai Tand de la „Super Neatza’ și Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent, iar lista se încheie cu Carmen Negoiță și sora ei, Andreea. Asia Express va duce cele nouă perechi pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Cât despre nenumăratele provocări, fanii au deja o idee.

395243161_18394404658013355_3472915933044680837_n395243161_18394404658013355_3472915933044680837_n

Ce spun Victor Slav și Selina, iubita lui, despre participarea la Asia Express

Fără telefon și cu doar un dolar pe zi, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, unde va avea loc marea finală a sezonului șapte. Aceștia vor parcurge peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când show-ul se va întinde pe 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute. Iată ce spun Victor Slav și Selina despre provocarea Asia Express!

Citește și: Betty Salam și Andrei Ursu sunt pe lista concurenților de la Asia Express 2024. Artista și reprezentantul României la Eurovision au semnat cu Antena 1

Citește și: De ce Alina Pușcaș nu a vrut să participe la Power Couple și la Asia Express: „Am fost invitată de la început, ar fi fost aproape imposibil…'

Citește și: Cum arăta Raluca Bădulescu la începutul carierei. Era blondă, cântărea peste 100 de kilograme și purta ținute excentrice

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca, odată cu această aventură, să evoluam frumos (fizic şi psihic). Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi', au spus Victor Slav și Selina.

„Suntem pregătiţi să fim o echipă”

Asia Express este o adevărată provocare pentru cupluri, și am văzut asta recent la Iulia Albu și Mihai Alexandru aka Mike, la Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dar și la Giulia și Vlad Huidu – cei din urmă devenind preferații publicului și un cuplu demn de toată admirația. În afară de capitalul enorm de popularitate cu care poți reveni de la acest reality show, mai mult ca sigur partenerii/prietenii descoperă la ei și la relația lor lucruri pe care nici nu și le imaginau.

Iar asta mărturisesc și Victor Slav și Selina – care au avut și ei momentele lor grele în relație, fiind despărțiți o perioadă – cei doi sperând ca, la Asia Express, să se cunoască mai bine.

„Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic – sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim, de fapt, pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!', au spus Victor și Selina, concurenți la Asia Express 2024.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton