Victor Slav și Selina s-au îmbrăcat în mire și mireasă. Ce spunea prezentatorul tv despre căsătoria cu iubita lui

 Dumitrache Laura
.

Victor Slav formează un cuplu cu Selina, de mai bine de trei ani. Deși în luna aprilie a acestui an au anunțat că s-au despărțit, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt și s-au împăcat. Recent, Victor Slav și Selina s-au îmbrăcat în mire și mireasă. Iată ce spune prezentatorul tv despre căsătoria cu iubita lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubita lui, Selina. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei și relația lor este din ce în ce mai serioasă. De curând, prezentatorul tv și iubita sa au uimit pe toată lumea după ce au apărut în haine de mire și mireasă.

selina si voctor slavselina si voctor slav

Cei doi au surprins pe toată lumea după ce s-au pozat în mire și mireasă și multi s-au întrebat dacă nu cumva Selina și Victor Slav se pregătesc de căsătorie. În imaginile postate pe Instagram, Victor Slav apare îmbrăcat în diferite costume elegante, iar Selina s-a pozat în rochii de mireasă.

Citește și: Victor Slav, adevărul despre despărțirea de Selina, după 4 ani: „Am avut momente în care a trebuit să ne punem gândurile în ordine”

Citește și:Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună și îmbrăcați asortat în prima zi de școală a fiicei lor. Sofia a început clasa întâi

Citește și:Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită pe Internet: „N-am să permit nimănui. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr!'

Citește și:Fiul lui Harrison Ford divorțează după 14 ani de căsnicie. Ben și Emily au împreună doi copii

Victor Slav și Selina au îmbrăcat hainele de mire și mireasă

Victor Slav și Selina sunt împreună de mai bine de trei ani. În luna aprilie a acestui an, prezentatorul tv anunța că s-a despărțit de iubita sa, dar se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt și s-au împăcat. De curând, Victor Slav și Selina i-au surprins pe internauți după ce s-au pozat îmbrăcati în mire și mireasă, într-un cadru superb, la Château De Nainville Les Roches, în Franța.

Selina a îmbrăcat mai multe rochii de mireasă elegante, iar iubitul ei s-a pozat purtând diferite costume. Victor Slav și Selina nu au făcut niciun anunț cu privire la o posibilă căsătorie, iar imaginile se pare că fac parte dintr-o ședință foto.

Ce spunea Victor Slav despre căsătoria cu Selina

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Cei doi au divorțat la scurt timp după căsătorie și au decis să aibă o relație decentă de dragul fiicei lor, Sofia. Micuța a rămas în grija mamei, iar Victor Slav o poate lua la el ori de câte ori dorește. În urmă cu un an, Victor Slav a vorbit despre căsătoria cu Selina, iubita sa. Partenera acestuia nu dorește să fie în centrul atenției și îi este alături iubitului ei. Întrebat dacă își mai dorește un copil, Victor Slav a răspuns: „Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta', a spus acesta.

După mariajul eșuat cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav nu dorește să se mai grăbească și susține că nunta cu Selina va avea loc la momentul potrivit. „Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată niciodată',ne-a declarat Victor Slav.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton