Anunțul făcut de Victor Slav după trei ani de relație cu iubita lui, Selina: „Cred în continuare în căsătorie”

 Borcilă Andreea
.

Anunțul făcut de Victor Slav după trei ani de relație cu iubita lui, Selina. Victor Slav și Selina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp și sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt. Mai mult, iubita celebrului prezentator tv se înțelege de minune cu fetița lui, din căsnicia cu Bianca Drăgușanu. Vedeta are, de altfel, numai cuvinte de laudă pentru sufletul său pereche. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anunțul făcut de Victor Slav după trei ani de relație cu iubita lui, Selina. După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a refăcut viața alături de o altă blondină. De relația lor s-a aflat însă mai târziu, pentru că au decis să păstreze discreția. De-a lungul celor trei ani de când formează un cuplu, nu se mai ascund și își dau frâu liber sentimentelor chiar în public, de față cu toată lumea.

victor-slav-9-1victor-slav-9-1

Concurentul celui mai nou sezon Splash, vedete la apă!, marca Antena 1, are doar cuvinte de laudă la adresa jumătății sale, spunând că e un model de femeie. Tot despre ea a menționat că nu-și dorește publicitate, de aceea nu se prea afișează împreună.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat:„Este o femeie care…'

Citește și: Victor Slav și-a închis cafeneaua și face afaceri cu iubita sa:”Avem deja un an de când ne ocupăm”

Citește și: Nuami Dinescu a ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița:„Am stat acolo și m-am rugat'

Citește și: Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea, la 47 de ani:„Am apelat la…'

Anunțul făcut de Victor Slav după trei ani de relație cu iubita lui, Selina

Omul de televiziune și iubita lui, Selina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani și se iubesc la fel ca la început. Mai mult, jumătatea lui Victor Slav s-a apropiat foarte mult de fetița vedetei, Sofia, pe care o are din fosta căsnicie cu Bianca Drăgușanu. Cea mică locuiește încă la mama ei, dar Victor Slav face tot posibilul să petreacă timp cu fiica sa, atunci când îi permite programul. S-a gândit să-i facă o surpriză frumoasă și să plece într-o vacanță. Sofia încă nu i-a cerut tatălui său o soră sau un frate.

Fiica mea este minunată. Ea e șefa, de obicei se face doar ce vrea ea, dar cred că asta este universal valabil, cam asta se întâmplă și la alții.Începem școala în septembrie, clasa zero, trece timpul fenomenal de repede. În vara asta cu siguranță trebuie să mergem la mare cel puțin o dată, pentru că îi place foarte mult, a spus Victor Slav pentru Playtech.ro.

Relația lor este foarte ok, deja se cunosc de trei ani. Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii. Copii vin la ea ca un magnet! Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super, nicio problemă din punctul acesta de vedere, a mai continuat Victor Slav.

Nu-mi fac planuri că vreau să mă recăsătoresc sau să fac un alt copil. Dacă lucrurile se vor așeza în direcția asta, cu siguranță se va întâmpla, da. Nu cred că are nicio legătură. Cred în continuare în dragoste, cred în căsătorie, dacă este cazul, nu am probleme de genul acesta, a fost mesajul lui.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton