Victor Vrînceanu, acuzații la adresa Andreei Antonescu după ce artista i-a deschis două procese: "Ea a cerut și să depună acte pentru cetățenie americană, pentru Victoria, fără acordul meu. Încearcă să mă îndepărteze și apoi se plânge că e mamă singură. Asta a făcut și cu Traian Spak..."

 Tudorache Simona
.

Andreea Antonescu și fostul ei iubit, Victor Vrînceanu, au pornit un adevărat război pentru fetița lor, Venice-Victoria. Jurnalistul susține că artista i-a intentat procese pentru că nu a vrut să își lase fiica în America, unde vedeta plănuiește să rămână două luni și jumătate. Acesta nu este, însă, singurul motiv pentru care îl cheamă în instanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu are de gând să depună acte pentru ca Victoria să obțină cetățenie americană, lucru pe care el îl contestă. Victor Vrînceanu are convingerea că fiica lor ar trebui să fie lăsată să facă acest pas atunci când va fi majoră și va dori asta, nu acum. Jurnalistul are convingerea că solista vrea să îl îndepărteze de fetiță, lucru pe care el nu îl poate accepta.

andreea-antonescu-134andreea-antonescu-134

Victor Vrînceanu nu a vrut ca Andreea Antonescu să plece cu fiica lor în America pentru două luni și jumătate

Victor Vrînceanu mărturisește că a încercat să se înțeleagă cu fosta lui iubită și să nu ajungă la proces, dar nu a avut sorți de izbândă, pentru că Andreea face ce consideră pentru fiica lor, fără ca el să fie întrebat.

„Am încercat pe cât posibil să rezolvăm lucrurile civilizat, acasă, între noi, nu se poate, în schimb. S-a ajuns la acest proces intentat de ea, procese, că sunt două. A fost o ordonanță pe care a făcut-o pentru că acum este plecată în America cu fiica mea, cu Victoria. Trebuie menționat faptul că a plecat două luni și jumătate. Eu nu am fost de acord, de asta a și depus ordonanță prezidențială', a spus Victor Vrînceanu, la Antena Stars.

Victor Vrînceanu susține că timp de șase luni Victoria a locuit doar la el

Jurnalistul povestește că a crescut doar alături de mama lui și că știe cum poate fi această experiență, de aceea a încercat să o ajute pe Andreea Antonescu cum a putut, dar ea i-a refuzat întotdeauna ajutorul. Ba mai mult, fără să aibă acordul lui, luptă să obțină cetățenia americană pentru Victoria.

„În primele șase luni de viață, copilul a stat integral la mine și la părinții mei. M-am trezit cu această chemare în instanță. Ea a cerut și să depună acte pentru cetățenie americană, pentru Victoria, fără acordul meu. Andreea vrea să facă pentru copil tot ce vrea ea, toate dorințele ei să fie îndeplinite fără să țină cont de părerea mea. Eu cred foarte mult în instituția mamei, eu respect ideea de mamă. Am fost un copil crescut de o mamă singură și știu ce înseamnă relația copil mamă. Atunci când este și un tată care este dispus să facă tot pentru acel copil, mi se pare strigător la cer să mă refuzi sistematic. Ea face altceva. Încearcă să mă îndepărteze și apoi se plânge că este mamă singură și nu o ajută nimeni', a mai spus Victor Vrînceanu.

Victor Vrînceanu se plânge că Andreea Antonescu nu îi dă copilul

Victor Vrînceanu  duce dorul fiicei sale, dar exclude împăcarea cu Andreea Antonescu. Jurnalistul a cerut să o vadă pe Victoria zilnic, de când cele două se află în America. El se plânge că solista îi arată imagini cu Victoria, dar nu o dă șă îi și vorbească.

„Sub nicio formă. Între mine și ea nu mai poate fi ceva pe latura asta de de cuplu, exclus, dar am încercat nu să fim împreună, dar să fim civilizați. Am ieșit de două-trei ori în parc în Herăstrău pentru că eu i-am propus și am zis de copil. Chiar dacă este mic trebuie să simtă energia familiei trebuie să simtă energia și energia mamei și a tatălui în același timp. Cred în chestiile astea, lucrurile astea și am propus. Hai să mergem și a acceptat de vreo două ori. Însă, acum trăim despre trăim faza în care nu vrea să mai îmi dea copilul', a mai spus jurnalistul.

Citește și: Andreea Tonciu a arătat în online carnetul de note al fiicei sale: „Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta” / Cum învață Rebeca la școala privată

Citește și: Lavinia Petrea a ajuns în televiziune, deși se pregătise pentru un alt domeniu: „A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns”

Citește și: Ce au făcut Oana și Vlad Gherman cu banii primiți la nuntă: „Înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta. Noi am reușit…”

Citește și: Gabi Bădălău neagă că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu: „Nu consider înșelat o aventură de o oră. Pentru mine, ea era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult”

Citește și: Culiță Sterp, situație neplăcută în aeroport. Artistul nu a avut voie să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Uitați-vă cum curg apele pe mine. Trebuie să vină Poliția…'

Victor Vrînceanu dezvăluie că artista a vrut să îl decadă și pe fostul ei soț, Traian Spak, din drepturile părintești

Victor Vrînceanu susține că artista a vrut să îl decadă și pe fostul ei soț, Traian Spak, din drepturile părintești, pentru că nu s-ar fi ocupat de Sienna, deși lucrurile stăteau cu totul altfel.

„Asta a făcut și cu Traian Spak, despre care mie îmi spunea că vrea să-l decadă din drepturile (nr. părintești) și că suferă mult că nu se ocupă de copil. Nu. Nu este adevărat. Ce nu ține de viață și de moarte, hai să lăsăm copilul să crească și să aleagă. De ce să-i punem ștampilă americană pe frunte. El poate să crească și să-și ia cetățenie și la 18 ani, 20 de ani, că mama lui are cetățenie. Am zis că o lăsăm pe Victoria să crească și să o lăsăm să aleagă ea. 100% tatăl nu-și dorește (nr. despre aparițiile copilului în mediul online). Nu ține cont nici de dorința mea să nu promovez copilul. Pentru ea e important să se expună pe rețelele de socializare că e mamă singură. Vreau să fie foarte clar că eu mă achit de toate îndatoririle părintești. În momentul în care ne-am despărțit am zis să vorbim despre ce să facem cu copilul. Ea, crezând că e vorba de bani, mi-a zis că îi dau suma X și aia e. Ea îmi spunea că dacă ne despărțim, să nu ajungem ca Andreea Bălan și Burcea, că îi e scârbă de scandaluri de genul ăsta și i-am zis că ok, eu chiar credeam că gândește așa. Am acceptat și i-am virat lunar banii, e proba la dosar', a mai adăugat fostul iubit al Andreea Antonescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton