Victor Vrînceanu dezvăluie ce neînțelegeri are cu Andreea Antonescu privind creșterea fiicei lor: "Mi-a cerut o sumă de bani pe lună. I-am dat. Pentru Victoria nu am limite"

 Dumba Gabriela
.

Victor Vrînceanu recunoaște că există unele neînțelegeri cu Andreea Antonescu privind creșterea fiicei lor, Victoria. Jurnalistul dezvăluie că, în momentul în care a decis să se despartă de cântăreață, împreună au discutat și regulile privind programul de vizită și pensia alimentară pentru fetița lor. Însă, pe parcurs, au apărut neînțelegeri între ei. Iată ce declarații a făcut Victor Vrînceanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au decis să se despartă la scurt timp de la venirea pe lume a fiicei lor, Victoria Venice. Amândoi au avut grijă să stabilească încă de la început cum urmau să aibă grijă de fetița lor, care va împlini un an în luna decembrie.

1687756504andreea-antonescu-victor-vrinceanu-botez-fetita-scaled-11687756504andreea-antonescu-victor-vrinceanu-botez-fetita-scaled-1

Ce spune Victor Vrînceanu despre pensia alimentară pentru fiica lui și a Andreei Antonescu

Victor Vrînceanu a declarat de curând că își vizitează fiica săptămânal, însă nu i se pare deloc suficient. Ba mai mult, a încercat să ajungă la un numitor comun cu mama fetiței lui, propunând o variantă de program la notariat.

Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună.

Revenind la suma înaintată de ea, am stat și m-am gândit mult, pentru că nu iau niciodată decizii sub impulsul momentului. Peste două zile i-am scris pe whatsapp că accept să îi dau suma pe care a cerut-o. Până la urmă banii sunt pentru fiica mea, Victoria. Și nu aș vrea vreodată ca Andreea să simtă că m-am opus sau am negociat cu ea. I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună în ziua de 15, sau poate mai devreme.

Doamne, ferește (n.r. „să mă limitez la suma de bani fixată”)! E vorba de copilul meu! Pentru Victoria nu am limite. Nu am eu bani mulți, dar atat cât am, dacă are nevoie fata mea, îi dau! I-am spus Andreei în nenumărate rânduri, atât verbal, cât și în scris, că poate apela la mine oricând. Recent i-am propus să ne vedem să vorbim despre turta Victoriei care va fi în decembrie, să ne organizăm. I-am spus că voi plăti eu tot„, a declarat Victor Vrînceanu pentru cancan.ro.

Ce au stabilit Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu vizavi de programul de vizitare al fiicei lor

Victor Vrînceanu a declarat de curând că își vizitează fiica săptămânal, însă nu i se pare deloc suficient. Ba mai mult, a încercat să ajungă la un numitor comun cu mama fetiței lui, propunând o variantă de program la notariat.

„Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord.

După care a urmat o perioadă în care a acceptat. După care, din nou, s-a sucit. Eu sunt un tip organizat și îmi place să respect un program cu rigurozitate. Mai ales când vine vorba despre o fetiță de 10 luni care are nevoie de stabilitate. Motiv pentru care i-am propus Andreei să semnăm un draft de program la notariat. Ca să știm amândoi unde să ne uităm atunci când ne organizam programul.

Citește și:„Sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie'. De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Citește și:America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!’

Să nu fie loc de discuții nedorite. Să fie totul civilizat. Voiam doar să avem un program clar stabilit astfel încât Victoria să nu fie bulversată, iar noi să ne putem organiza activitățile în funcție de copil. Eu am un loc de muncă cu program bine stabilit, ca orice alt om de rând din România. E nevoie de o programare.', a mai declarat Victor Vrînceanu.

Victor Vrînceanu nu e de acord ca fiica lui să fie expusă pe rețelele de socializare

Victor Vrînceanu a acceptat toate cerințele Andreei Antonescu în ceea ce o privește pe fiica lor, Venice, însă acesta nu este de acord cu un singur lucru, mai precis ca micuța să fie expusă pe rețelele de socializare sau să apară în anumite campanii de promovare ale mamei ei.

„Am spus clar că nu sunt de acord sub nicio formă cu expunerea Victoriei pe rețelele sociale și în scopuri comerciale. Nu am să acceptat niciodată ca fiica mea de 10 luni să fie folosită în campanii de promovare de diverse produse. Păi, noi părinții ei, pentru ce muncim? Ca să o protejăm și să o ferim de astfel de lucruri. Așa mi se pare normal. Și mai e un aspect extrem de important. Mi se pare un semn de respect față de Victoria să o lăsăm pe ea să aleagă dacă vrea o viață în lumina reflectoarelor.

Nu să o forțăm noi din fragedă pruncie la un trai fără intimitate. Să aleagă micuța singură atunci când va putea să realizeze lucrurile acestea. În al doilea rând, pe internet navighează tot felul de ciudați și obsedați. Când mă gândesc că fata mea poate fi expusă la astfel de riscuri, îmi vine să înnebunesc efectiv! Aștept de la ea de o lună sa revină cu un răspuns. Am acceptat tot ce a vrut. Atât financiar cât și să decidă ea programul fetiței noastre, Victoria.

Pentru că până la urmă mama copilului trebuie să aibă întâietate. Dar sub nicio formă nu voi accepta ca fiica mea să fie expusă pe rețelele sociale și la evenimente mondene la o vârstă atât de fragedă! Sunt licențiat în Comunicare și Relații Publice, iar meseria mea este cea de ziarist. Deci înțeleg foarte, foarte bine mecanismele rețelelor sociale și pericolele la care suntem expuși cu toții, nu doar copiii. Aici chiar nu pot să las de la mine.', a mai spus Victor Vrînceanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton