Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: "I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord"

 Dumitrache Laura
.

Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu s-au despărțit la scurt timp după ce artist a adus-o pe lume pe Venice-Victoria. Deși mulți se așteptau ca cei doi să pășească în fața altatului, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, jurnalistul a vorbit despre programul de vizită pe care îl are pentru fiica lui. Ce propunere i-a făcut acesta artistei?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au fost împreună mai bine de un an, iar în urmă cu câteva luni, cei doi au devenit părinți. Andreea Antonescu a adus pe lume o fetiță, Venice-Victoria. Spre surprinderea multora, artista și jurnalistul s-au despărțit, iar micuța a rămas în custodia mamei. Victor Vrînceanu a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de artistă, dar și ce program de vizită i s-a impus.

victor vrînceanu copilvictor vrînceanu copil

Andreea Antonescu ar fi refuzat ca timpul petrecut cu fetița să fie împărțit în mod egal, astfel că Victor Vrînceanu o va putea lua pe fiica lui la el două weekend-uri pe lună. Deși își dorea să petreacă mai mult timp cu Venice-Victoria, jurnalistul a dezvăluit că se va ocupa de cea mică atât timp cât i se permite.

Citește și: În ce relație a rămas Andreea Antonescu cu Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale mici, după despărțire: „Am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar…'

Citește și:Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…”

Citește și:Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers: 'Nu prea avem același stil…'

Citește și:Câte kilograme a slăbit DOC la Survivor 2023 și ce probleme a avut când s-a întors acasă: „E foarte ciudat. Mă dor…'

Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu s-au despărțit la scurt timp după nașterea fiicei lor. Venice-Victoria a venit pe lume pe 19 decembrie 2022. La scurt timp, artista a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale. Victor Vrînceanu a făcut primele declarații după separarea de artistă și a dezvăluit ce program de vizită are pentru fiica lui. Jurnalistul recunoaște că i-a propus Andreei Antonescu să își impartă programul de vizită în mod egal, dar artista nu ar fi fost de acord. Astfel, ziaristul o poatea lua pe Venice-Victoria două weekend-uri pe lună.

„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc.

Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea',  a mărturisit Victor Vrînceanu pentru cancan.ro.

Cum se înțelege Victor Vrînceanu cu mama Andreei Antonescu

Mama Andreei Antonescu, Mioara Antonescu este plecată în SUA, acolo unde locuiește alături de fiica cea mare a artistei, Sienna. Victor Vrînceanu a dezvăluit că are o relație foarte bună cu mama fostei sale partenere.” Mama Andreei este o persoană cum rar mi-a fost dat să văd! Nu prea mai există oameni atât de responsabili, educați și cu atât de mult bun simț cum este doamna Mio.„, a mai spus jurnalistul.

De asemenea, jurnalistul se înțelege foarte bine și cu fratele Andreei Antonescu, cei doi având o pasiune comună, și anume fotbalul. „Suntem în relații foarte bune. Avem o pasiune comună, fotbalul. Deci, vă dați seama că am găsit imediat o cale de comunicare. Ne înțelegem foarte bine și îmi place că este extrem de atent și de interesat de nepoțica lui. Are o educație aleasă. Se vede că provine dintr-o familie bună. Educație pe care am regăsit-o și la Andreea.

Cum au ales Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu numele fiice lor

Deși Andreea Antonescu a declarat că numele fiicei sale, Venice-Victoria a fost ales după victoria de la Asia Express, Victor Vrînceanu are altă variantă. Jurnalistul și-a dorit ca primul său copil să îi poarte numele, astfel că el și artista au ales numele Venice-Victoria Vrînceanu.

„Încă de când eram copil am visat că primul meu născut să îmi poarte numele. Mai mult, m-am gândit să îi oferim copilului nostru câte un cadou de la fiecare părinte pe care să îl aibă toată viața,numele. Așa că am ales Victoria și a rămas că se mai gândește Andreea la numele pe care să i-l dăruiască ea. I-a plăcut ideea să aibă aceleași inițiale. Pentru că ea este AA, fiica ei cea mare, Sienna, este SS. Iar numele meu complet este Victor-Vadim Vrînceanu, deci am trei V-uri. „, a mai adaugat Victor Vrînceanu pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton