Victor Vrînceanu susține că Andreea Antonescu știa că e însărcinată când a plecat la America Express: „Avem ecografia făcută. M-a sunat plângând, după 5 zile, că ea crede că a pierdut sarcina, că a avut sângerări" / Artista ar fi vrut despărțirea înainte de reality show

 Tudorache Simona
.

Victor Vrînceanu aruncă bombă și spune că fosta lui iubită, Andreea Antonescu, a plecat însărcinată la America Express, deși știa care sunt riscurile la care se supune. Jurnalistul aduce ca dovadă în acest sens ecografia pe care solista a făcut-o înainte de a intra în marea competiție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Deși a încercat să o împiedice să ia această decizie nu a reușit. Ba mai mult, jurnalistul dezvăluie că Andreea, care îi era iubită atunci, l-a sunat după cinci zile de concurs și i-a mărturisit că are sângerări și îi e teamă că a pierdut sarcina. Lucru care i-a dat peste cap întreaga viață.

andreea-antonescu-456-1andreea-antonescu-456-1

Victor Vrînceanu susține că Andreea Antonescu a plecat însărcinată la America Express

Victor Vrînceanu susține că Victoria a fost un copil dorit și așteptat, nu o sarcină neplanificată, așa cum spunea fosta lui iubită, Andreea Antonescu.

„Noi ne-am dorit acest copil. În cazul în care Andreea vrea să nege ceea ce spun eu, avem ecografia făcută înainte să plece în America de Sud. Eu o pot arăta, este cu numele ei, data și ora la care s-a făcut. Nu vreau să creez un circ, doar dacă neagă și spune că mint, atunci trebuie să spunem lucrurilor pe nume și să arătăm cine minte cu adevărat', a spus Victor Vrînceanu, la Antena Stars.

Victor Vrînceanu nu a vrut-o pe Andreea Antonescu la America Express

Jurnalistul amintește cum a rugat-o pe vedetă să nu plece cu Andreea Bălan la America Express, pentru că era însărcinată și un efort susținut ar fi fost un dezastru în situația ei.

„Discuția a fost în felul următor, i-am spus „iubire, te rog din suflet, mai gândește-te. Celebritatea ta nu va scădea un an de zile, poți să pleci anul viitor sau peste doi ani, tot Andreea Antonescu rămâi și vei fi de interes pentru un reality show'. Îmi spunea că trebuie că trebuie să facă asta, că acum e momentul. S-a ajuns și la o discuție de natură financiară, că nu știu ce bani are ea în conturi. I-am spus că nu sunt vreun milionar, dar îmi permit, eu țin casa, te țin și pe tine, pe bune acum. Mi-am asumat, eu sunt capul familiei, îmi permit să țin această familie. Nu știu cum am putut să accept așa ceva, nici nu mai aveam ce să fac. Era însărcinată și a venit cu contractul de la Antena semnat, apoi a urmat să plece. M-am obișnuit cu ideea. A făcut controale medicale, a fost de două ori la medic și i s-a spus că dacă nu face efort mare, dacă nu cară mult, nu e neapărat un pericol. Pentru mine a fost dezastru', a mai spus fostul iubit al Andreei Antonescu.

Andreea Antonescu i-a mărturisit că are sângerări și crede că a pierdut sarcina

Andreea Antonescu a intrat în competiție, dar după cinci zile și-a sunat iubitul cu o mărturisire sfâșietoare: avea sângerări și credea că a pierdut sarcina. Victor a luat imediat legătura cu medicul ei.

„O să te șocheze ce spun. M-a sunat plângând, după cinci zile, spunându-mi că ea crede că a pierdut sarcina, să o iert și îmi promite că data viitoare, la următoarea sarcină va fi cuminte, că nu va mai pune în pericol sarcina. Că îmi jură chestia asta și să o iert că ea crede că a pierdut sarcina. Ce se întâmplase? Fiind într-un efort intens, a slăbit și spunea că nu-și mai simte burta, apoi a avut niște sângerări. Eu nu mă panichez în situații de criză. L-am sunat pe doctorul ei, care nu voia să-mi dea informațiile. I-am spus să se uite cine a plătit ecografia, că a zis în anumită zi, la ce oră, te rog din suflet că e o situație și înnebunesc, mă dau cu capul de pereți. Să-i dea Dumnezeu sănătate medicului. Mi-a zis că vorbim la nivel teoretic, nu despre persoană. A zis că nu este obligatoriu să fi pierdut sarcina, haideți să mai vedem cum se comportă. Eu până la următoarele cinci zile am stat într-un stres în care s-a pierdut sarcina, după ce îl văzusem pe ecografie. Era formată fățuca și așa mai departe', a mai spus Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu a vrut să renunțe la relație înainte să plece la America Express

Jurnalistul are convingerea că Andreea Antonescu a vrut să încheie relația cu el încă de când a plecat la America Express, pentru că se temea că va fi înșelată, dar el a liniștit-o.

„Ea înainte de plecarea în America Express, a mai avut un moment cu mine în care mi-a spus că vrea să ne despărțim pentru că ea e sigură 100% că eu voi înșela în perioada în care ea e în America Express și ea nu poate să suporte asta. Eu n-am greșit nici măcar 0,5% în relația asta și i-am zis „cum poți să zici așa ceva adică, pe bune, suntem nebuni? Potolește-te cu gândul rău'. Nu, nu, nu că 100% tu nu stai, că e perioada prea lungă (nr. spunea Andreea Antonescu). Eu lucram de dimineață până seara, aveam două joburi în perioada aceea. Mă poți verifica. Adică e simplu de verificat, apar, am și emisiune online, te poți uita pe canalele. Nu pot să mă acuzi de nimic. Dacă vrei să ieși la o cafea, nicio problemă, e normal, chiar te rog. Vorbește cu prietenii tăi, ieși la o cafea, stau eu cu copilul, doar spune-mi când', a spus Victor Vrînceanu.

Citește și: Andreea Tonciu a arătat în online carnetul de note al fiicei sale: „Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta” / Cum învață Rebeca la școala privată

Citește și: Lavinia Petrea a ajuns în televiziune, deși se pregătise pentru un alt domeniu: „A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns”

Citește și: Ce au făcut Oana și Vlad Gherman cu banii primiți la nuntă: „Înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta. Noi am reușit…”

Citește și: Gabi Bădălău neagă că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu: „Nu consider înșelat o aventură de o oră. Pentru mine, ea era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult”

Citește și: Culiță Sterp, situație neplăcută în aeroport. Artistul nu a avut voie să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Uitați-vă cum curg apele pe mine. Trebuie să vină Poliția…'

Andreea Antonescu a vrut să se despartă de Victor Vrînceanu

Jurnalistul susține că despărțirea a fost dorită de Andreea Antonescu, dar că neînțelegerile dintre ei deveniseră evidente.

„A zis că ea nu mai poate continua așa, și atunci i-am zis „ok, bine și eu'. Sincer, a fost o eliberare. Eu am întrebat-o concret dacă vrea să ne despărțim, a stat câteva secunde și a zis că da. Zic perfect, nicio problemă. Am plecat, ne-am despărțit și ea dimineață la 8:00 a postat să-și anunțe comunitatea de urmăritori că ne-am ne-am despărțit. La mine nu a fost paltonul și bocancii (nr. motiv de despărțire. Cel mai mare semnal a fost cel în care a plecat în America Express însărcinată, știind că este însărcinată', a adăugat fostul iubit al vedetei.

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 şi rezolvarea subiectelor la limba română!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton