Victorie în instanță pentru Alina Sorescu în procesul cu Alexandru Ciucu. Ce au decis judecătorii în privința fetițelor: ”Am văzut suferința în toate formele ei..."

 Radulescu Ruxandra
.

Victorie în instanță pentru Alina Sorescu împotriva lui Alex Ciucu. Alina Sorescu este foarte mulțumită de cea mai recentă decizie a judecătorilor, în procesul pentru programul de vizitare a copiilor, cu Alexandru Ciucu, fostul ei soț. Autoritățile au suspendat programul de vizitare, prin care fiicele celor doi petreceau o săptămână cu mama și o săptămână cu tatăl.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Victorie în instanță pentru Alina Sorescu împotriva lui Alexandru Ciucu. În luna martie a acestui an, judecătorii au hotărât ca cele două fiice ale Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la cu mama loc și o săptămână cu tatăl. Această decizie a nemulțumit-o profund pe artistă, care a menționat că acest program haotic nu este deloc benefic pentru educația fetițelor. Iată că, Alina Sorescu tocmai a aflat că judecatorii au suspendat programul de vizitare. Iată ce a declarat artista pe rețelele de socializare!

ndqwjmhhc2g9nze0odlkmdrlzgewytrhywi4zdazzwi1mmmxmmyzmgq.thumb_ndqwjmhhc2g9nze0odlkmdrlzgewytrhywi4zdazzwi1mmmxmmyzmgq.thumb_

Victorie în instanță pentru Alina Sorescu împotriva lui Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a anunțat printr-un mesaj pe social-media că instanța de judecată a suspendat programul de vizitare, stabilit în luna martie. Artista este foarte mulțumită de această decizie. Ea a mai menționat că apelul la procesul de divorț va începe abia la anul.

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre o altă căsătorie, după divorțul de Alexandru Ciucu: „Am o familie extinsă foarte unită, care…’ / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu, decizie importantă în carieră, după divorțul de Alexandru Ciucu: ‘Îmi place să experimentez. Simt că fetele se mândresc cu mine și…’

Citește și: Înainte de George Burcea, Viviana Sposub s-a iubit cu Radu Ciucă, un apropiat al lui Măruță: „Am suferit foarte mult după ea”

Citește și: De ce au ales Alin Oprea și Medana 8 perechi de nași pentru cununia lor religioasă: „Reprezintă cifra infinitului și…'. Nu vor respecta tradițiile și obiceiurile de nuntă

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronuntață în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate', a scris artista pe Instagram.

De ce nu a putut pleca Alina Sorescu în vacanță, alături de fiicele ei

Alina Sorescu și-a exprimat adeseori nemulțumirea cu privire la decizia instanței, ca fetițele să locuiască o săptămână la ea și una la tatăl lor, explicând că în acest mod nu au niciodată un loc stabil. A explicat că, pentru binele lor, micuțele trebuie să rămână la ea, astfel că a făcut apel la decizia Instanței, iar acum sunt într-un continuu proces de divorț. Din acest motiv Alina Sorescu nu și-a putut planifica vacanța alături de copiii ei.

„Încă nu am făcut planuri de vară, nu am finalizat complet școala mea de muzică pentru copii și vom vedea. Fetițele sunt în vacanță și vom vedea, în măsura în care vom putea în situația noastră atipică să ne plănuim ceva pentru această vară. Mă refer la tot este legat de procesul în care încă ne aflam’, a declarat vedeta pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton