Victorie în instanță pentru Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV: "Copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori"

 Oana Pantazi
.

Victorie în instanță pentru Claudia Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV. Fosta soție a lui Gabi Bădălău l-a învins pe acesta cu propriile arme, după ce el a declarat că nu vrea să-și expună copiii, interzicându-i acesteia să participe la o emisiune televizată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Instanța a decis în cazul procesului de ordonanţă preşedinţială înaintat de către Claudia Pătrășcanu împotriva lui Gabi Bădălău, după ce acesta i-a interzis fostei sale partenere de viață să apară într-un reality show alături de băieții lor. Avocatul Adrian Cuculis este cel care a transmis verdictul, notează Canacan.

ad1ad1

Victorie în instanță pentru Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV

Sunt trei ani de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se întâlnesc la tribunal, divorțul și lupta pentru custodia copiilor fiind principalele cauze. Iată însă că, recent, omul de afaceri i-a interzis fostei soții să apară cu cei doi băieți ai lor într-un reality show, susținând că nu vrea să-i expună pe copii. Asta a determinat-o pe Claudia Pătrășcanu să-l cheme în judecată pe omul de afaceri, iar dovezile aduse în instanță i-au adus și verdictul favorabil fostei soții a lui Gabi Bădălău.

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: „Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns'

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el: „Mi-e și rușine de copii, de părinți… Nu am răpit pe nimeni’

„Claudia Pătrășcanu câștigă procesul de ordonanță preşedinţială cu Gabriel Bădălău. Instanța ne-a admis pretenția de suplinire a consimțământului tatălui și le-a permis copiilor să participe în cadrul unei emisiuni televizate de tip reality show. Amintesc faptul că deși Gabi Bădălău a susținut în mod neadevărat că se opune să fie prezentați copiii în mod public în cadrul acestei emisiuni, pentru că nu își dorește să fie expuși, noi am depus extras de pe paginile de socializare unde copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori', a transmis avocatul Adrian Cuculis, conform sursei citate.

Gabi Bădălău, chemat în instanță de Claudia Pătrășcanu, după ce i-a interzis să apară cu băieții într-o emisiune TV

Marți dimineață, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit la Judecătoria Constanța. Artista l-a chemat în instanță pe fostul soț, deoarece dorește să participe la o emisiune alături de băieții lor, însă acesta se opune categoric. Într-o intervenție televizată, Bădălău a explicat că nu-și dorește ca Nicolas și Gabriel să fie atât de expuși publicului, temându-se că timpul petrecut la filmări ar interfera cu programul său de vizită.

„Noi suntem într-un dosar de divorț. De multe ori avocații au rolul de mediator și apreciam dacă îmi dădea un telefon, nu un alt circ mediatic. Sunt deschis dialogului și cu vorbă bună se pot media multe lucruri.

La fel și în cazul acestei emisiuni, Claudia trebuia să mă sune și să-mi spună. Eu am aflat acest lucru de la o colegă a voastră, apoi am primit o citație. Mi se părea mult mai pertinent și civilizat să am un dialog cu Claudia. Eu postez copiii pe Instagramul meu. Am înțeles că subiectul Bianca încă este. Ea nu mi-a postat niciodată copiii. Poate a apărut în vreo filmare când eram în parc, altfel ea nu a postat.

În condițiile în care ea acum o săptămână vine cu poliția la poartă și mă face drogat. Nu e răzbunare. Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta și nu sunt de acord. E o atitudine pertinentă a mea de a nu vrea să-mi expun copiii. Referitor la pledoaria domnului avocat, eu nu îi îngrădesc dreptul la muncă, să se ducă. Să-și facă contractul singură.

Eu iau copiii două weekend-uri pe lună. Eu nu i-am luat vineri seară că sâmbătă mergea la fotbal. Poate că filmările vor afecta timpul meu cu ei. Eu nu sunt de acord cu mediatizarea copiilor mei. Eu nu am nicio problemă, mi s-a luat de războaie. Una e să pui o poză și alta e să umble cu camera după el’, a spus Gabi Bădălău la Un show păcătos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton