Violeta Botezatu, semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 14, a născut o fetiță de nota 10. Prima imagine cu micuța. Ce nume va purta

 Tudorache Simona
.

Violeta Botezatu, semifinalista de la Românii au talent, a devenit mamă. Violeta Botezatu a urcat pe scena de la Românii au talent, sezonul 14, și a oferit o interpretare de zile mari, asta după ce a obținut la audiții un Golden buzz din partea lui Andi Moisescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, ea a mai bifat o premieră, a adus pe lume o fetiță de 3,5 kg, la Spitalul Clinic Municipal Gheorghe Paladi' din Chișinău. Micuța, care va purta numele Maria, a primit nota 10 la naștere. Violeta Botezatu a iubit muzica de când se știe și a performant pe scene mari. A cântat în Italia și și-a finalizat studiile la Conservatorul din Veneția, asta după ce îl absolvise pe cel din Chișinău.

violerta-botezatu-345violerta-botezatu-345

Violeta Botezatu, semifinalista de la Românii au talent, a născut o fetiță de nota 10

Violeta Botezatu trăiește astăzi cel mai frumos moment în viața ei, unul care cu greu poate fi povestit în cuvinte. „În acest moment, mă simt ca într-un proces de tranziție, adaptare la noile rigori ale vieții. Mă simt binecuvântată de Bunul Dumnezeu, alături de familia mea frumoasă', a spus Violeta pentru Protv.ro.

Concurenta din Chișinău trăiește cu emoție acest vis. „Un moment de împlinire, satisfacție, bucurie nemărginită. Sunt mamă de fetiță. Deja mă visez cum îi pun bentițe în păr sau cum o îmbrac în rochițe roz', a mai spus ea.

Citește și: Cum și-a câștigat Daniel Buzdugan primul salariu: „Mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine, m-am născut cu probleme. Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Cornelia Rednic să se tundă singură: „Nu am găsit foarfecă, am luat forfecuța de la unghii. Dacă ai puțină îndemânare, te descurci”

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Daliana Răducan și-a ales rochia de mireasă: „Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea. Credeți că e ușor pentru o arhitectă să…' / Cum a reacționat Răzvan Simion

Citește și: Cu ce a rămas Adriana Bamuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană: „Am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”

Violeta Botezatu are o poveste impresionantă de viață

Violeta Botezatu este o artistă talentată din Chișinău. Ea și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, când părinții au înscris-o la o școală din comuna lor pentru a studia acordeonul. Începutul a fost promițător, iar Violeta Botezatu a evoluat spectaculos.

A ajuns apoi la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza și alte discipline muzicale. A urmat apoi Conservatorul din Chișinău, unde s-a specializat în cobză și pian. A știut întotdeauna că poate face mai mult decât atât și a încercat întotdeauna să își demonstreze talentul. La un moment dat, a fost invitată să cânte la pian în Italia și a reușit să încânte publicul. Succesul ei continuă, iar la 30 de ani se înscrie la Conservatorul din Veneția, la secția canto academic. În timpul petrecut la Veneția, cântă chiar și pe gondole cu acordeonul.

În 2020, Violeta se întoarce în Moldova și inițiază un proiect solo. Este profesoară de cobză la Liceul „Ciprian Porumbescu' din Chișinău și continuă să îi învețe muzică pe cei tineri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton