Violeta, fiica Andreei Marin, împlineşte 9 ani. Mesajul plin de emoţie al mamei ei

 Florentina Liutic
.

Violeta, fiica Andreei Marin, împlineşte astăzi 9 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emoţionant.

 

„Nu am putut sa dorm nicicum… doar am privit-o… am mangaiat-o… am iubit-o mai mult ca oricand… are 9 ani azi, dar eu o vad la fel de mica si ghidusa ca la primele imbratisari cu manutele ei mici de odinioara… am atata iubire in suflet, ca nu exista fericire mai mare… n-am trecut degeaba prin viata… la multi ani, dragostea mea nesfarsita, Violeta mea!'

 

În cel mai recent interviu pentru Viva!, numărul de decembrie aflat acum la standurile de presă, Andreea mărturisea că la cei 9 ani ai săi, Violeta este inteligentă, matură şi un sprijin extraordinar pentru ea.

 

15578444_1505183246175937_2597971996422471420_n

 

„Sunt cinstită cu ea, așa cum vreau ca și ea să fie onestă cu mine. Are un spirit pozitiv de invidiat, parcă e copia mea, așa cum eram la vârsta ei. E un copil feri­cit și iubit.'

 

Violeta s-a nascut în 2007, la un an dupa ce Andreea Marin se căsătorea cu Stefan Bănică. A fost un copil extrem de dorit, iar vedeta mărturisea că primele luni din viaţa ei după ce a născut-o pe Violeta au fost „cele mai simple, calde, frumoase, vesele, împlinite luni din viata mea'. 9 ani mai târziu se pare că nu s-a schimbat nimic, iar Violeta este o fetiţă minunată.

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton