Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a acordat primul ei interviu: "Fac voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți"

 Dumitrache Laura
.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a acordat primul ei interviu. Adolescenta a fost alături de mama ei, pe scenă, la evenimentul „Gala Atipic Beauty 2023', unde a ținut un discurs în engleză. Ana Violeta a fost pentru prima dată în centrul atenției la un eveniment organizat chiat de mama sa și a oferit primul ei interviu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Violeta, fiica Andreei Marin a participat zilele trecute la un eveniment organizat de mama ei. Fiica lui ȘtefanB Bănică a urcat pe scenă alături de fratele ei, Radu Bănică și de mama ei, Andreea Marin, unde a ținut un discurs excepționat, în limba engleză. Mai mult, Ana Violeta a oferit și primul ei interviu.

andreea marin si violetaandreea marin si violeta

Violeta a ales să calce pe urmele mamei sale, iar recent a fost în centrul atenției la un eveniment organizat de Andreea Marin. Adolescenta a ținut un discurs în limba engleză, iar mama ei l-a ascultat cu multă mândrie. Alături de cele două a fost și Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică.

Citește și:Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: 'Îi iubesc nespus și sunt…' / EXCLUSIV

Citește și:De ce a născut-o Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, înainte de termen: „Am grăbit lucrurile. Cu vreo săptămână înainte…'

Citește și:Denise Rifai, după ce a fost surprinsă alături de Cătălin Cazacu, în ipostaze apropiate, într-un club: „Evident, am dansat și eu”

Citește și:Cum a început, de fapt, relația dintre Carmen Brumă și Mircea Badea: „Nu e adevărat ce spune Mihai Mitoșeru. E o poveste, cred că sunt peste 25 de ani…”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a acordat primul ei interviu

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a fost în centrul atenției la un eveniment organizat chiar de mama ei, „Gala Atipic Beauty 2023' . Tânăra a ținut un discurs în limba engleză, sub privirile emoționante ale Andreei Marin. De asemenea, Ana Violeta a acordat și primul ei interviu, în care a vorbit despre pasiunile sale și relația cu Andreea Marin.

Violeta a mărturisit că face voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți, declarând că această experiență a schimbat-o enorm.

Mă bucur să fiu aici, mă bucur că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți. E o pasiunea de-ale mele și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. Trist… După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-au deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică, a declarat adolescenta pentru Antena Stars.

Violeta Bănică: „E extraordinar ce poate face credința în viața unui om”

Fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin i-a făcut mândrii pe cei doi la un eveniment organizat chiar de prezentatoarea tv. Violeta Bănică a vorbit în primul ei interviu despre cât de mult a schimbat-o credința, dar și cum a reușit să depășească fricile din viața ei.

„E extraordinar ce poate face credința în viața unui om. Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea și mă bucur atât de tare că am descoperit această parte. Am și eu frică la fel ca toți ceilalți oameni. Sunt și eu om până la urmă. Am o frică de a eșua și mi se pare că adolescenții împărtășesc aceeași frică cu mine', a mai spus fiica Andreei Marin.

Violeta Bănică își dorește să devină celebră

Ana Violeta Bănică are doi părinți celebri și extrem de îndrăgiți de publicul din România. Tânăra își dorește o carieră în Drept sau în actorie, precum tatăl său, dar pentru moment nu știe ce va alege. Cu toate astea, adolescenta își dorește să fie în luma reflectoarelor. În anul 2025, Violeta Marin va pleca în străinătate pentru a studia.

Mi-ar plăcea să fiu în lumina reflectoarelor, doar că pe lucruri care sunt pe meritul meu. Momentan mă îndrept spre Drept sau actorie. Am mai multe pasiuni și încerc să descopăr ce îmi place cel mai mult. La fel și cu universitatea, e un proces complicat. Ne gândim în America, Europa, mai aproape de casă, mai departe. În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. E momentul… trebuie să îmi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez', a mai declarat Violeta Banica.

Sursa foto: Captura video/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton