Viorel Lis a fost externat după aproape o lună. Cum se simte acum: "O să-i fiu aproape până la sfârșit "

 Dumitrache Laura
.

Viorel Lis a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Fostul primar general al Capitalei a fost internat în spital în urmă cu o lună, iar soția lui a cerut ajutorul pe rețelele de socializare. Cei doi au probleme mari cu banii, iar internauții i-au sărit în ajutor. Cu banii strânși, Oana Lis a reușit să îi plătească tratamentul soțului ei. Deși situația este complicată, blondina a mărturisit că va rămâne alături de partenerul ei până la sfârșit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS,AICI!

Oana Lis a reușit cu ajutorul oamenilor care au donat pentru soțul ei, să-i plătească tratamentul. Viorel Lis a fost externat după aproape o lună, iar partenera sa le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături fostului edil. Vedeta este fericită pentru că starea de sănătate a soțului ei este mult mai bună. De asemenea, Oana are bani pentru tratamentul la domiciliu, iar acest lucru o bucură foarte mult.

oana si vioreloana si viorel

Viorel Lis a făcut tratament la clinică. Fostul edil al Capitalei nu mai poate merge deloc, fiind în scaun cu rotile, iar în ultima perioadă starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Cu toate acestea, Oana a fost alături de el și le-a cerut ajutoru internauților pentru a-i plăti tratamentul soțului ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Viorel Lis. Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare:'Nu-l ajută nimeni din familia lui. L-au dat nepoții în judecată'

Citește și:Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă. Oana Lis:„Nu mă ajută nimeni cu el. De când e acasă…'

Citește și:Anda Adam face acuzații grave în scandalul evacuării din vila închiriată:”A spart ușa”

Citește și:Teo, totul despre noua ei emisiune, de la Kanal D:„Au fost niște schimbări. Nu va mai fi…'

Viorel Lis a fost externat după aproape o lună

Viorel Lis în vârstă de 78 de ani a trecut prin momente dificile. Fostul primar al Capitalei a trecut prin momente cumplite, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Oana, soția lui a cerut ajutorul pe rețelele de socializare, deoarece nu mai aveau bani pentru tratament. Din fericire, blondina a reușit să strângă o sumă de bani pentru a-i plăti soțului ei tratamentul.

Viorel Lis a fost externat după aproape o lună, iar blondina este fericită că starea de sănătate a acestuia este mai bună. De asemenea, Oana le-a mulțumit celor care l-au ajutat pe soțul ei. 'Le mulțumesc public. Au donat și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Datorită acestor bani pot să-l tratez și acasă', a declarat Oana pentru ego.ro.

Oana Lis: „O să-i fiu aproape până la sfârșit”

După aproape o lună de tratament la o clinică, Viorel Lis a ajuns acasă. Fostul edil al Capitalei se simte mai bine, iar Oana le este recunoscătoare celor care au ajutat-o financiar în această perioadă. În continuare este nevoie de sprijin financiar, pentru tratamentul costisitor al lui Viorel Lis.

Oana își iubește soțul, iar acest lucru a dovedit-o în nenumărate rânduri. Vedeta a făcut o promisiune și susține că nu îl va părăsit niciodată pe soțul ei, indiferent de starea lui de sănătate. 'Eu o să-i fiu aproape cât de bine pot până la sfârșit. Și el m-a ajutat pe mine și eu nu uit ca alții', a mai spus Oana Lis.

Viorel Lis, în proces cu nepoții săi

Oana Lis este dezamăgită pentru că Viorel Lis nu este ajutat de copiii lui. Vedeta susține că nimeni din familia fostului edil nu sunt alături de ei, fiind nevoiți să se descurce singuri. Mai mult, Oana a mărturisit că sunt în proces cu nepoții acestuia.

'Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu', declara Oana in urma cu ceva timp.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton