Viorel Lis, evacuat de la azil după doar câteva zile. De ce a trebuit Oana Lis să-și ia soțul înapoi acasă

.

Viorel Lis se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate și, din nefericire, după ce tocmai ajunsese la recuperare, a fost evacuat de la azil după doar câteva zile de la internare. Iată de ce a trebuit fostul edil al Capitalei să se întoarcă acasă, deși tratamentul ar fi trebuit să dureze 10 zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vara anului trecut, fostul edil al Capitalei a suferit un infarct, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat considerabil. În tot acest timp, Oana Lis i-a fost alături și a strâns banii necesari pentru ședințele de recuperare. Din nefericire, la scurt timp după ce a fost internat într-un centru de de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice, Viorel Lis a fost evacuat. Iată care este motivul pentru care Oana a fost nevoită să-și ia soțul acasă, deși nu terminase tratamentul.

oa2-2oa2-2

Viorel Lis, evacuat de la azil după doar câteva zile

La 79 de ani, Viorel Lis încă luptă din răsputeri pentru viața sa, deși cu ceva timp în urmă și-a pierdut motricitatea și este obligat să se deplaseze într-un scaun rulant. Problemele de sănătate ale fostului edil al Capitalei s-au acutizat din anul 2018, când a suferit un accident vascular cerebral, urmat de un preinfarct, anul trecut. Asta cu atât mai mult cu cât, în perioada pandemiei, acesta nu și-a putut trata sechelele locomotorii. Viorel Lis se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și, din nefericire, suferă și de diabet, afecțiune care creează o neplăceri adiacente, afectând mai multe organe.

Citește și: „A vrut să ne dea foc, devenise un monstru'. Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani

Citește și: „I se spunea să nu vină cu mine, că lumea o să se uite ciudat'. Oana Lis a fost umilită la începutul relației cu Viorel Lis

Citește și: Pe ce cheltuie Selly până la 20.000 de euro pe lună: „3.000 de euro pe restaurante, vacanțe de 10.000 de euro. Nu fac extravaganțe'

Din păcate, după ce Oana a reușit să-l interneze în centrul de recuperare, Viorel Lis a fost evacuat după doar câteva zile, fără a-și definitiva tratamentul. Conform Spynews, centrul este infestat cu ploșnițe, așadar toți bolnavii au fost evacuați din clădire, care urmează să fie dezinfectată.

Oana (44) îi este alături lui Virorel Lis (79) de 25 de ani, timp în care i-a fost o parteneră dedicată, nelăsându-și soțul la greu după ce situația lui materială a ajuns dramatică. Mai mult, Oana s-a zbătut să strângă bani pentru recuperarea soțului ei prin intermediul social media, făcând apel la prietenii virtuali.

„Nu am planuri pentru vara aceasta, pentru că nu am bani. Când nu ai bani, nu îți e foame. Cu banii pe care îi am și îi produc, am grijă de Viorel. Costă foarte mult să ai grijă de un om cu probleme speciale, acasă, și atunci nu îmi mai ajung banii pentru mine, dar eu sunt genul care mă mulțumesc și cu puțin', declara Oana Lis la vremea respectivă.

Viorel Lis nu își dorește să ajungă la azil

În ultima vreme, Viorel Lis s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Oana Lis s-a luptat din răsputeri să-și îngrijească soțul, însă uneori bolnavii cu sechele cardiace sau neurologice au nevoie de ajutor specializat. Pe lângă asta, Oana a dezvăluit că nu se mai descurcă cu banii și le e foarte greu să se mai întrețină. Cu toate acestea, soția fostului primar al Capitalei face tot ce poate pentru a-i reda sănătatea soțului ei.

Anul trecut însă, Viorel Lis a fost șocat de povestea lui Alexandru Arșinel, a cărui stare de sănătate s-a înrăutățit după ce a fost transportat la azil, unde a și murit. Drept urmare, acesta și-a rugat soția să nu îl ducă la azil.

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine.

S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc’, a declarat Oana Lis, potrivit romaniatv.net.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton