"Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel Columbeanu". Oana Lis a vorbit la telefon cu fostul afacerist/ Cum a reacționat soțul ei, Viorel Lis

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Lis a vorbit la telefon cu Irinel Columbeanu, iar soțul ei, Viorel Lis a reacționat. Fostul afacerist Irinel Columbeanu s-a pozat, recent, într-un local de lux, intr-o stațiune montană, deși nu mai are niciun ban și locuiește la azil. Oana Lis a comentat imediat în dreptul imaginii, spunând că și-ar dori să meargă și ea la munte. Cei doi au vorbit, ulterior, la telefon. Iată ce reacție a avut Viorel Lis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viorel, 79 de ani, și Oana Lis, 44 de ani, formează unul dintre cele mai longevive și mai solide cupluri din showbiz, reușind să rămână împreună vreme de peste 20 de ani, în ciuda diferenței de vârstă. Oana îi este alături fostului edil și îl îngrijește cu atenție și devotament, mai ales de când acesta are probleme de sănătate. Oana Lis nu a rezistat, însă, să comenteze la postarea lui Irinel Columbeanu, în care fostul afacerist s-a pozat într-un club de lux, după ce un prieten l-a scos din azil și l-a dus la munte. Oana Lis și-a exprimat dorința de face o excursie la munte, iar ulterior chiar a vorbit cu Irinel la telefon. Iată cum a reacționat Viorel Lis față de această situație.

befunky-collage-2024-02-21t141948.129befunky-collage-2024-02-21t141948.129

Cum a reacționat Viorel Lis, după ce Oana Lis a vorbit la telefon cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea și a ajuns la azil. Din fericire un prieten apropiat i-a făcut cadou o excusrsie la munte și l-a dus și într-un local de lux. Oana Lis s-a arătat foarte interesată de situația acestuia și chiar a făcut mai multe glume cu el pe rețelele de socializare în care spune că ar fi vrut să meargă la munte împreună. Soția fostului edil a povestit totul în cadrul unei emisiuni TV, dar Viorel Lis nu a fost deloc încântat. Vizibil deranjat, fostul edil și-a luat soția la întrebări.

Citește și: Irinel Columbeanu, replici acide pentru cei care i-au spus că se face de râs prin ultimele sale apariții: ‘Ramolit ești tu, amărășteanule…

Citește și: Irina Columbeanu s-a angajat ca ospătăriță, la un restaurant italian din Los Angeles, și își ajută tatăl cu bani: „A învățat să facă bani pe munca ei’

Citește și: Laura Giurcanu a recunoscut ce o atrage la Aris Eram, după ce s-au sărutat în public: „Sună foarte sexy în franceză, îmi place că ești amuzant și că…'. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Citește și: De ce nu-l aduce Monica Gabor pe Mr. Pink în România. Tatăl ei, Emil Gabor, a dat-o de gol, înainte să moară: „Poate se întâlneşte cu Columbeanu…’

Reporter: Au apărut niște glume cu Irinel Columbeanu, că ar fi vrut să meargă la munte împreună (n.r- Irinel Columbeanu cu Oana Lis).

Viorel Lis: Mi-e frică de mor (n.r- râde).

Oana Lis: Am grijă de unul, nu pot să am grijă de doi. Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel și am vorbit cu el la telefon.

Viorel Lis: De ce? De ce, mă, de ce?

Oana Lis: Hai, măi Viorel, nu…', au spus Oana și Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni televizate.

Oana Lis, după ce Irinel Columbeanu a plecat din azil și s-a pozat într-o locație de lux

Irinel Columbeanu a profitat din plin de o vacanță la munte, după ce prietenul său, Sorin Mărcuș, s-a oferit să-l scoată din azil și să facă o schimbare de peisaj. Plimbarea i-a prins bine fostului milionar, mai ales că a ajuns și într-o locație de lux, ceea ce i-a readus zâmbetul pe buze. Sorin Mărcuș a ținut să împărtășească pe internet câteva imagini cu Irinel Columbeanu.

Cea care comentat, în mod neașteptat, a fost chiar Oana Lis, soția lui Viorel Lis, generând un schimb de replici neașteptat:

Și pe mine când mă duci? N-am mai fost la munte de 7 ani’, i-a scris Oana Lis

Sorin Mărcuș i-a răspuns: „Te duc. Te lasă Vio cu mine?’.

„Păi de ce să n-o lase, Sorine?’, a spus Irinel Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton