"Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân lângă o soție bolnavă". Viorel Lis, surprins că Oana Lis nu l-a părăsit

 Dumba Gabriela
.

Viorel Lis are mari probleme de sănătate, la cei 79 de ani ai săi, și este surprins plăcut că Oana Lis nu l-a părăsit până acum. La rândul său, fostul primar al Capitalei recunoaște că el nu ar fi stat lângă o soție bolnavă și îi este recunoscător soției sale că este alături de el la greu, mai ales că nu mai are banii de altădată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu dădea vreo șansă relației dintre Oana și Viorel Lis și ea a fost acuzată dintotdeauna că urmărește doar averea fostului primar al Capitalei. Ea avea 18 ani când s-au cunoscut, iar el 53. Iată că au trecut 26 de ani între timp și Oana nu a plecat niciodată de lângă Viorel Lis, deși acesta are mari probleme de sănătate și multe femei ar fi dat bir cu fugiții.

5e99535e-0ee4-4e26-a304-7e9a0b1943c75e99535e-0ee4-4e26-a304-7e9a0b1943c7

Viorel Lis îi este recunoscător Oanei Lis că nu l-a părăsit

Viorel Lis este impresionat de soția lui, care nu l-a lăsat acum, în cele mai grele momente din viața lui. Fostul primar recunoaște că el nu ar fi avut aceeași tărie de caracter dacă s-ar fi aflat în locul Oanei.

„Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă. Pentru mine, e o surpriză plăcută și se vede că e un om de caracter. Nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuală nu am câștiguri mari, afaceri.

Avem o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult. Niciodată nu am obligat-o să stea cu mine, am lăsat-o să gândească ea singură, să hotărască. Acum, e singura mea iubire. Nu aș putea să trăiesc fără Oana', a mărturisit Viorel Lis în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță'.

Viorel Lis nu credea că o va mai vedea pe Oana după ce a făcut infarct

Întrebat care a fost cel mai greu moment din viața lui, Viorel Lis a recunoscut că momentul când a făcut infarct, atunci când a fost scos cu targa din casă, de medici. Fostul primar nu credea că se va mai întoarce acasă, la Oana.

„Da, când am avut infarct atunci, a fost cel mai rău. M-a luat pe targă și când ieșeam de aici (n. red din apartament), eram sigur că nu mai văd locul ăsta, că nu o mai văd pe Oana și mi-au dat lacrimile. Zic: Asta e ultima.

Și am scăpat, totuși. Mi-au pus niște capace pe acolo (n. red. râde). Momentan îmi place să și trăiesc, cu toate că sunt probleme, adică mari de tot. Dacă eu nu pot să mai merg, să ies în oraș, o trimit pe Oana singură, și la o petrecere, o oblig să se ducă pentru că eu nu mai pot. Nu mi se întâmplă ceva grav cât lipsește ea de acasă, pentru că bolile mele nu sunt d-astea… să-ți dai duhul. Picioarele sunt problema', a mai dezvăluit Viorel Lis, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță'.

Citește și:Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Trebuia să își așeze foarte bine bătrânețea…'

Citește și:Florin Dumitrescu l-a vizitat pe Janni Alexandridis în Grecia, după finala Chefi la Cuțite. Cum au apărut cei doi, în mediul online

Cum a început relația dintre Oana și Viorel Lis

Oana și Viorel Lis s-au cunoscut acum 25 de ani, pe vremea când ea era angajată la Primăria Capitalei, iar el era primar. Oana Lis susține că își aduce aminte cu drag de toate momentele frumoase din viața sa și a lui Viorel.

‘Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee.

Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (…)

Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (…) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste’, a spus Oana Lis într-o emisiune TV, acum ceva timp.

Cu toate că a fost judecată că e mai mică cu 35 de ani decât fostul edil, Oana Lis și-a arătat toate sentimentele de iubire pentru soțul ei, iar acum în cele mai grele momente din viața sa e tot timpul alături de el și îl ajută.

‘Poate să fie sigur că nu o să-l uit niciodată. Îmi va fi singură mai ales că nu am copii, că nu am familie mare, simt că m-am întărit, că sunt mult mai puternică decât atunci când l-am cunoscut pe Viorel. Toate aceste lucruri mă fac să lupt până în ultima clipă, așa cum trebuie să facă și Viorel’, a mai zis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton