Viorica Dăncilă a renunțat la coc! Ce spune fosta șefă a PSD despre noua coafură

 Dumba Gabriela
.

Viorica Dăncilă a renunțat la cocul care a fost subiect de ironii în cursa pentru președinție și a adoptat o coafură lejeră, cu părul prins într-o coadă la spate. Odată cu renunțarea la șefia PSD, Viorica Dăncilă spune că are mai mult timp liber și își permite să iasă în oraș, la cumpărături, dar și să poarte ținute mai relaxate.

6Viorica-Dancila-si-sotul-ei6Viorica-Dancila-si-sotul-ei

La ședința Comitetului Executiv Național al PSD, prima de la debarcarea ei, Viorica Dăncilă a venit cu părul prins lejer, într-o coadă. Fostul lider PSD a purtat coc în toată perioada în care fost prim-ministru și apoi candidat al PSD la prezidențiale.

Viorica Dăncilă a comentat noua coafură și a spus că nu este vorba despre o schimbare de look, ci despre o zi în care nu a simție nevoia unei coafuri sofisticate.

„Mi-am prins părul mai lejer. O să îmi mai fac și coc… Ne mai schimbăm, nu', a spus Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă a renunțat definitiv la coafura cu care ne-a obișnuit încă de la numirea ei în funcția de premier al României.

Atitudinea fostului șef PSD părea de departe foarte relaxată, la fel ca și acum câteva zile, când s-a fotografiat cu câteva persoane, într-un superrmarket din Ploiești.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton