Viorica de la Clejani, reacție neașteptată când Ioniță i-a adus flori: "Mi le aduci când te simți vinovat, de parcă dorm cu florile în pat"

 Dumba Gabriela
.

Viorica de la Clejani a avut o reacție neașteptată atunci când Ioniță i-a adus un buchet cu flori roz și s-a folosit de versurile unei melodii pentru a-i transmite un mesaj dur. Dar amuzant! Astfel, Viorica de la Clejani s-a folosit de versurile melodiei „Florile tale”, cântată de Nicole Cherry, pentru a-l atenționa pe soțul ei că îi aduce flori numai când se simte vinovat pentru ceva anume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viorica și Ioniță de la Clejani fac un cuplu perfect și pe scenă, și în viață de mai bine de 30 de ani, chiar dacă începuturile nu au fost nici pentru ei ușoare. Au trecut prin multe momente grele împreună, cu umor și muzică, și nu au luat niciodată în calcul să-și spună adio.

12118671-869337079847601-8135852217440870638-n-crop-161736075412118671-869337079847601-8135852217440870638-n-crop-1617360754

Cum a reacționat Viorica de la Clejani când Ioniță i-a dăruit flori

Ioniță de la Clejani a ținut să o surprindă pe Viorica, soția lui, cu un buchet de flori roz și i-a filmat reacția, însă nu a primit răspunsul la care se aștepta.

„Florile tale, n-au nicio culoare. Mi le aduci când te simți vinovat, de parcă dorm cu florile în pat. Florile tale, ele au valoare.' Ioniță să trăiască, pe Viorica să o plătească', a spus Viorica de la Clejani într-un videoclip pe Tik-Tok. Artista a mai adăugat un scurt mesaj lângă videoclipul postat pe rețelele de socializare.

„Iubesc florile, însă aș fi vrut o bijuterie de la domnul Manole', a mai adăugat Viorica lângă videoclip.

Ioniță de la Clejani este obișnuit cu umorul soției sale și o iubește de peste 32 de ani. „Viorica de la Clejani este vocea inimii mele. Nu este soția mea, este vocea inimii mele și a tot ceea ce am înmagazinat din copilăria mea și până în prezent.

Nu e deloc ușor cu Viorica, pentru că, așa e ea. Fac câte un text și îl pun pe masă, dacă se trezește, îl citește și începe să danseze pe acolo, ăla e direct succes, dacă nu îl ia în seamă, nici nu continui. Viața nu e mereu roz. Avem și momente în care suntem mai jos și momente în care ești mai sus, despre bucuria de a trăi’, a spus Ioniță de la Clejani acum ceva timp.

@vioricadelaclejani_

Iubesc florile, insa as fi vrut o bijuterie😄 de la dl Manole😃 #fyp #vioricadelaclejani

♬ sunet original – VIORICADELACLEJANI

Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani

Artiștii de la Clejani sunt căsătoriți de 32 de ani și au doi copii care, din fericire, le-au moștenit talentul, însă nimeni și nimic nu pare să ajungă la nivelul celor lui Ioniță și al Vioricăi. Asta nu doar pentru că-i leagă zeci de ani de cântat împreună, ci și o poveste de dragoste foarte fumoasă, despre care Ioniță nu se sfiește să vorbească.

Dragoste la prima vedere a fost cu Viorica. Am cunoscut-o când avea 14 ani. Mi-a plăcut de ea, dar era prea mică. I-am și spus: „Dacă erai tu mai mare…. Am cunoscut-o la aniversarea mătușii ei, care la vremea aceea era prietena mea. Eram prieteni de familie. Cânta frumos și era înțepată, și avea ceva al ei. I-am dat chiar felia mea de tort.

După cinci ani, eu stăteam în București, pentru că tata mi-a spus așa: „Te duci la București și-ți termini școala! Și să ai și serviciu, că, dacă nu ai, te arestează Ceaușescu!. Asta a fost educația pe care am primit-o de la tata, care era foarte dur. Și mi-a mai spus: „Tu te duci la școală să înveți carte! Să nu fii amărât, ca mine!

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy s-a stabilit în Dubai: „Noi nu plătim, dacă mai are nevoie de niște bani…'. Ce se întâmplă cu Margherita

Citește și: Ioniță de la Clejani despre Viorica, după mai bine de trei decenii de căsnicie: „Viața nu e mereu roz. Avem și momente în care suntem mai jos'

Citește și: „Are o altă direcție, direcția business-ului’. Margherita de la Clejani a renunțat la cântări, după scandalul drogurilor

Am venit la București și am terminat liceul. Am făcut niște studii în contabilitate, după care m-am întors la Clejani și am lucrat la CAP, casier și contabil, timp de trei ani. Și, pe traseul meu, la o petrecere… cântam, iar în pauză a venit la mine o fată îmbrăcată într-o rochie neagră. Era blondă. Eu am crezut că e nașa inițial, atunci când mi s-a adresat:

„Ce faci, nea Ioniță?. „Bine! Dar cine ești tu? „Cum, nu mă mai ții minte? Nu mi-ai dat, la ziua mătușii mele, felia ta de tort? „Ești Viorica, nu? „Da! „Ce mare și frumoasă te-ai făcut! A doua zi, i-am dat întâlnire la București, la o petrecere în familia mea, și, din ziua aceea, suntem împreună. Deci am cunoscut-o o dată când avea 14 ani, după aceea am întâlnit-o peste 5 ani, și de atunci suntem împreună„, a declarat Ioniță de la Clejani pentru VIVA!

Mai mult, Ioniță susține că soția lui e neschimbată și o vede la fel de frumoască ca acum 30 de ani.

„Fizic nu s-a schimbat, e la fel de frumoasă ca atunci când am cunoscut-o eu. E la fel de energică ca și la începuturile noastre. Bineînțeles că pretențiile sunt mai mari la momentul ăsta„, a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton