”Vorbim de norocul omului care poate lua multe forme, de la sacul cu mălai, la o vilă în Dubai...” De unde s-au inspirat Viorica și Ioniță de la Clejani pentru noua lor piesă, ”Moara cu noroc”, și ce ședință foto și-a făcut solista / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au reinventat. Ce videoclip au filmat artiștii, inspirat de un subiect de la Bacalaureat. Cei doi au lansat o nouă melodie, intitulată sugestiv 'Moara cu noroc', care se referă la norocul omului. Viorica de la Clejani apare în niște ținute spectaculoase, așa cum nu ați mai văzut-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ce videoclip au filmat Viorica și Ioniță de la Clejani, inspirat de un subiect de la Bacalaureat. Cei doi artiști au rescris finalul poveștii triste din 'Moara cu noroc', a lui Ioan Slavici, și l-au pus pe o melodie.

IMG_0543IMG_0543

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, surprinși de Johnny Depp cu un cadou impresionant: „A venit la întâlnirea cu noi și…'. Cum l-au răsplătit pe celebrul actor

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, colegi de filmări cu Al Pacino într-un film regizat de Johnny Depp: „Suntem deosebit de onorați”. Primele imagini

Citește și: Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani. A venit la un eveniment îmbrăcată într-o rochie superbă, a cântat, a dansat și a făcut show pe scenă ca-n tinerețe / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Iuliana Beregoi pasiunea pentru muzică la numai 4 ani: „Părinții au hotărât să urmez ore de canto și dansuri, pentru că…” Cât de mult muncește și cum face față comentariilor răutăcioase / EXCLUSIV

Ce videoclip au filmat Viorica și Ioniță de la Clejani, inspirat de un subiect de la Bacalaureat

Cei doi artiști fac furori cu o nouă piesă și un nou videoclip intitulate sugestiv 'Moara cu noroc'. Melodia face referire la norocul omului. Viorica de la Clejani a realizat o ședință foto cu vestimentațiile spectaculoase în care apare în noul ei clip.

'Moara cu noroc e titlul cântecului nostru și nu este vorba despre nuvela lui Slavici, care le-a dat bătăi de cap la Bacalaureat, anul acesta, multor tineri. Noi venim în ajutorul lor și le arătăm Moara cu noroc cu final fericit. Vorbim despre atitudinea pozitivă, despre omul care crede în el și în șansa lui, Moara cu noroc fiind ceea ce atragi în viată, gândind pozitiv…', a declarat Ioniță de la Clejani, pentru viva.ro.

Viorica și Ioniță de la Clejani: 'Este un cântec pentru oamenii curajoși, care tratează norocul și ghinionul ca pe doua lucruri care vin împreună…'

Viorica și Ioniță de la Clejani vorbesc în noul lor videoclip, intitulat sugestiv 'Moara cu noroc', despre norocul omului, care poate lua mai multe forme. Cei doi artiști subliniază că azi, toate drumurile duc la Dubai, nu mai duc la Roma, ca pe timpuri.

'Este un cântec pentru oamenii curajoși care tratează norocul și ghinionul ca pe doua lucruri care vin împreună și obțin avantaje din amandouă. Vorbim de norocul omului care poate lua multe forme, de la sacul cu mălai, la o vilă în Dubai. Da… Berlioz (compozitor și scriitor francez-n.r.) zicea că norocul de a avea talent nu ajunge. Îți mai trebuie și talentul de a avea noroc. Cine adună boabele îşi face şi poftele! Moara noastră macină, are mălai, merge bine și toate drumurile duc la Dubai, că Roma era pe timpul lui Decebal.', spun Viorica și Ioniță de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani: 'Credem că piesa va fi bine primită de public'

Viorica și Ioniță de la Clejani mizează pe noua lor melodie, proaspăt lansată pe contul lor de Youtube. Artiștii sunt convinși că ritmul noii piese le va intra tuturor în sânge. Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga.

Omul să fie mulțumit cu sărăcia sa…' e zicerea soacrei lui Ghiță, hangiul Morii cu noroc a lui Slavici. Subiect de bac. Doar că noi nu suntem de acord. Rescriem povestea, rescriem finalul Morii cu noroc. Credem că piesa va fi bine primită de public, că doar cine întoarce spatele norocului?! Sacadat şi vesel, ritmul morii noastre cu noroc îți intră imediat în sânge și se împrăștie prin vene', mai spun cei doi artiști.

Foto: arhiva personală, Ciprian Strugariu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton