Viorica și Ioniță de la Clejani, surprinși de Johnny Depp cu un cadou impresionant: „A venit la întâlnirea cu noi și...”. Cum l-au răsplătit pe celebrul actor

 Tudorache Simona
.

Viorica și Ioniță de la Clejani au cântat pentru Johnny Depp și au reușit să îl impresioneze. Actorul de la Hollywood nu s-a lăsat mai prejos și le-a întors gestul. Johnny Deep i-a oferit cadou lui Ioniță, de ziua lui de naștere, un acordeon, iar muzicianul a rămas fără cuvinte, era lucrul de care avea cea mai mare nevoie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, cei doi au reușit să dezvolte o relație frumoasă cu Johnny Depp, pe care îl numesc prietenul lor. Viorica și Ioniță de la Clejani au ținut ca actorul american să aibă și de la ei un dar de suflet, așa că i-au dus câteva cămăși tradiționale și un costum.

viorica-si-starul-americanviorica-si-starul-american

Ce cadou i-a făcut Johnny Depp lui Ioniță de la Clejani

Johnny Depp a venit la întâlnuirea cu Viorica și Ioniță de la Clejani cu un acordeon. Artistul l-a primit bucuros, pentru că a lui tocmai se stricase. 'De la Johnny am primit acordeonul pe care îl am aici și pe care îl vedeți. A fost cadou de ziua mea. Marele actor mi-a făcut un acordeon cadou. Se stricase. A venit la întâlnirea cu noi', a declarat Ioniță de la Clejani, la Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena1.

Viorica și Ioniță de la Clejani, dar fabulos pentru starul american

Cei doi artisti s-au întâlnit cu starul american la Budapesta și i-au oferit, la rândul lor, un dar special. Viorica și Ioniță de la Clejani i-au dus un costum și mai multe cămăși tradiționale. „Acum, când am fost la Budapesta, i-am dat și un costum. I-am mai dus câteva cămăși populare. I-am dat toată lada de zestre', a spus Viorica de la Clejani.

Cum a slăbit Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a slăbit foarte mult după ce a făcut diabet și a renunțat să mai facă excese. Acum, artista duce o viață mult mai cumpătată. „Am reușit să duc diabetul în remisie de la coadă la cap. Nu mai mănânc nimic, o să mă duc de tot. Țin pasul cu Ioniță, mi-a zis că, dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea. Nu mai mâncăm niciunul, vino să controlezi frigiderul, e gol', a mărturisit Viorica de la Clejani, la emisiunea Vorbește lumea, la PRO TV.

Citește și: Ibrahim Ibru, prima reacție după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit: „Știam de mult. O mamă trebuie să petreacă timp cu copilul, distracția vine pe locul doi'. De ce nu au depus încă actele de divorț

Citește și: Andreea Bănică și-a făcut o nouă intervenție facială. Cum arată acum: „Frumusețea și tinerețea nu mai sunt atât de greu de întreținut'

Citește și: Însărcinată cu al patrulea copil, Laura Cosoi ia o pauză în carieră. Actrița a anunțat când naște: „Începe să se vadă sarcina. Nu am spus numele…'

Citește și: „Soțul meu nu este de acord să ascult manele în casă cât e copilul'. Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei / Cum își educă cei doi fiica

Viorica de la Cleajani a renunțat să mai ia masa noaptea

Solista mizează acum mai mult pe legume și carnea face rar parte din meniul ei. În trecut, Viorica mânca și noaptea, dar a renunțat la acest obicei atunci când a văzut că îi dăunează.

„Eu nu mai mănânc, m-am dat pe vegan, așa ceva nu mai există. Legume. Am un inginer de sunet care mi-a insuflat. Ioniță nu mai mănâncă aproape nimic. De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat. Mâncam la 02.00 noaptea mămăligă, pui la ceaun, el nu mânca. Ține regim de o viață întreagă. E la menopauză, îi face concurență lui Fulgy. Dacă am văzut că nu mai mănâncă, pentru cine să mai gătesc. De dragul animalelor nu mai vreau să mănânc carne. Am văzut niște reportaje pe YouTube', a mai spus artista.

Foto: Facebook




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton