Viorica și Ioniță din Clejani au adus-o la TVR pe Theo Rose, jurata de la Vocea României. Cum a fost posibil

 Solomon Tatiana
.

Viorica și Ioniță din Clejani au adus-o la TVR pe Theo Rose, jurata de la Vocea României. Cum a fost posibil! Vedeta Pro TV a cântat în spectacolul de la Sala Palatului, al celor doi artiști pe care îi admiră enorm. Mai mult, Theo Rose, care acum un an era și însărcinată cu băiețelul ei, a spus că i s-a îndeplinit un vis, acela de a cânta cu Viorica de la Clejani. Iată că acum, spectacolul respectiv este transmis de TVR 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Viorica și Ioniță din Clejani au adus-o la TVR pe Theo Rose, jurata de la Vocea României. Cum a fost posibil! Theo Rose a fost extrem de încântată anul trecut, când era însărcinată cu fiul ei, să cânte în spectacolul celor doi artiști pe care îi adoră. Iată că spectacolul cu pricina este transmis la TVR 1.

428614722_963879971762034_4278673344505408234_n428614722_963879971762034_4278673344505408234_n

Citește și: Viorica de la Clejani, reacție neașteptată când Ioniță i-a adus flori: „Mi le aduci când te simți vinovat, de parcă dorm cu florile în pat”

Citește și: Ioniță de la Clejani, despre problemele de sănătate ale soției lui, diagnosticată cu diabet: „Cum să nu te ia câte o boală când și noaptea cauți prin frigider?” Viorica de la Clejani a împlinit 51 de ani

Citește și: Cum se menține Crina Matei în formă, la 52 de ani: „Nu țin dietă. Mi-ar plăcea să am mai mult timp să alerg, dar…'. De ce apare rar la evenimente / EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Bănică se afla pe scenă când a murit tatăl lui: „Și el, la rândul lui, cu taică-su, la fel. Am jucat comedie. Trebuie să te aduni”

Viorica și Ioniță din Clejani au adus-o la TVR pe Theo Rose, jurata de la Vocea României

Theo Rose a fost extrem de încântată anul trecut, când era însărcinată cu fiul ei, să cânte în spectacolul celor doi artiști pe care îi adoră. Iată că spectacolul este transmis acum, la TVR 1, iar fanii juratei de la Vocea României s-au bucurat să o vadă și pe acest post. Altfel, nu ar fi fost posibil, întrucât ea are contract cu trustul Pro TV.

Viorica și Ioniță din Clejani au făcut show de zile mari la Sala Palatului, în cadrul unui concert cu invitați prestigioși. Printre ei s-au numărat Ionuț Dolănescu, Oana Radu, Damian Drăghici, Fulgy și Theo Rose. Atunci, cântăreața, care era însărcinată în ultimul trimestru, a primit multe complimente de la fani. 

Viorica și Ioniță de la Clejani au revenit pe scena Sălii Palatului din Capitală după opt ani. Emoțiile au fost pe măsură, dar căldura și aplauzele publicului i-a uns la suflet.

'Duminică se va difuza în Premieră pe TVR 1 la ora 21, concertul extraordinar ,,Femeia! Este un spectacol grandios, cu invitați speciali, un concert inedit în care celebrăm femeia, bucuria de a trăi.', spun ei.

Viorica și Ioniță din Clejani: ‘Am avut temeri că timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție…’

Cei doi artiști s-au temut că nu vor putea vinde biletele la concertul lor, într-un timp atât de scurt, dar nu a fost așa, încă o dovadă că sunt extrem de iubiți de fanii muzicii de gen.

Viorica și Ioniță din Clejani au făcut show de zile mari la Sala Palatului, în cadrul unui concert cu invitați prestigioși, printre care s-au numărat Ionuț Dolănescu, Oana Radu, Damian Drăghici, Fulgy și Theo Rose. Însărcinată în ultimul trimestru, cântăreața a primit numeroase complimente de la admiratorii ei. Cei doi artiști au revenit pe scena Sălii Palatului din Capitală după opt ani, iar emoțiile au fost pe măsură.

Cum a reacționat Viorica de la Clejani când Ioniță i-a dăruit flori

Ioniță de la Clejani a ținut să o surprindă pe Viorica, soția lui, cu un buchet de flori roz și i-a filmat reacția, însă nu a primit răspunsul la care se aștepta.

„Florile tale, n-au nicio culoare. Mi le aduci când te simți vinovat, de parcă dorm cu florile în pat. Florile tale, ele au valoare.’ Ioniță să trăiască, pe Viorica să o plătească’, a spus Viorica de la Clejani într-un videoclip pe Tik-Tok. Artista a mai adăugat un scurt mesaj lângă videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Viorica și Ioniță din Clejani îi sunt recunoscători lui Johnny Depp, pentru faptul că i-a ales să apară în producția regizată de el, ‘Modi’. Artiștii au purtat la filmări haine realizate de un renumit designer, mai exact de Penny Rose, cea care a creat și cosumele din ‘Pirații din Caraibe’. Mai mult, au avut ocazia să fie colegi de platou, printre alții, cu faimosul Al Pacino.

Ce au făcut Viorica și Ioniță din Clejani pe platourile de filmare de la ‘Modi’, producția regizată de Johnny Depp

Viorica și Ioniță din Clejani au vorbit despre experiența pe platourile de filmare la producția ‘Modi’, o poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Filmul a fost regizat de Johnny Depp. Pe platoul de filmare era și celebrul Al Pacino.

‘Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului Modi’, regizat de marele actor Johnny Depp! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris, unde noi cântam pentru Modi și prietenii lui’, au declarat Viorica și Ioniță din Clejani, pentru viva.ro.

Viorica și Ioniță din Clejani au fost îmbrăcați de un designer celebru de costume pentru film

Cei doi artiști au purtat costume realizate de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose. Este vorba de cea care a creat și costumele din ‘Pirații din Caraibe’. Viorica și Ioniță au fost fericiți să-l vadă pe platourile de filmare și pe celebrul Al Pacino.

‘Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din Pirații din Caraibe’! Lumea filmului este fascinantă…! Și Al Pacino era acolo…’, au mai spus artiștii.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton