VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration”

.

Este motiv de sărbătoare în lumea bună a Capitalei! Azi, 18 septembrie, are loc petrecerea VIVA! Influencers Party 2024, unde vedetele, influencerii și toți cei care au o mare activitate pe rețelele de socializare și-au dat întâlnire, în ținute speciale, gata să fie filmați și fotografiați din toate unghiurile. La acest moment, s-a dat deja startul la distracție pe terasa de la Parklake, etajul 1, unde vedetele noastre au ales să petreacă în stil mare, în stilul VIVA!. Iată cum s-au îmbrăcat cele mai mari nume din showbiz-ul românesc la marele eveniment din această toamnă!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

IMG_9978IMG_9978

VIVA! Influencers Party 2024. Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, găzduiește, azi, cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2024 a început, iar vedetele prezente la eveniment au atras toate privirile cu ținutele lor, fiind gata și de această dată să facă istorie. Și nu e de mirare, ținând cont de dress code-ul nostru: 'Sicilian Inspiration'. O mare parte dintre vestimentații pot fi văzute chiar în GALERIA FOTO.

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Imagini rare cu mama lui Sorin Bontea, care tocmai a împlinit 90 de ani: „Mă sună și acum să mă întrebe dacă am mâncat'

Citește și: Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Ema Uta, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat: „Se victimizează și…'

Citește și: Cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezon 2. Leonard Doroftei, Giulia Anghelescu și Diana Bulimar se numără printre vedetele care au acceptat provocarea

VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei

Începând cu ora 19:00, VIVA! Influencers Party 2024, cea mai tare petrecere a toamnei, e în plină desfășurare. Influencerii și vedetele care ne-au onorat invitația au defilat încă din primele minute mai ceva ca pe covorul roșu, în ținute care de care mai spectaculoase, ce le-au pus în valoare atuurile. Printre aparițiile care ne-au cucerit se numără Adela Popescu, Ilinca Vandici, Andreea Mantea, Diana Munteanu, Karmen, Anca Serea, iar lista continuă cu numeroase nume mari din lumea mondenă.

La fel ca în edițiile anterioare, și de această dată, mare parte din invitații noștri celebri au respectat întocmai tematica. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2024, vedetele au avut de respectat un dress code atipic, care le-a dat frâu liber imaginației, dar și bătăi de cap pe alocuri, mai ales că stilul sicilian nu este pentru orice gust!

S-au întrecut în ținute, dar au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

În timp ce Oana Roman și fiica ei s-au asortat și au optat pentru ținute cu specific italienesc, cu imprimeuri cu lămâi, Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost ceva mai îndrăzneți și au optat pentru ținute elegante, cu care au atras toate privirile, ea având o fustă roșie.

Tot pentru nuanța de roșu a optat și Carmen Bruma, având o rochie foarte elegantă, trei sferturi, care i-a pus silueta în evidență.

La rândul ei, Andreea Ibacka a ales o rochie superbă cu imprimeuri siciliene, având un look foarte elegant. Nici Anca Serea și soțul ei nu s-au lăsat mai prejos. Departe de numeroasele ținute cu lămâi, el a optat pentru un costum all black, iar ea pentru o rochie black and white, fiind un cuplu demn de invidiat.

De la VIVA! Innfluencers Party 2024 nu au lipsit nici concurenții și ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 8. Marcel Andrei a ales un costum verde smarald, iar iubita ei a ales o rochie de acceași culoare, însă detaliul care a atras toate privirile la „Maluma de România' a fost un baston elegant, ce l-a transpus într-un 'italiano vero'.

Și Cornel Luchian a venit la petrecerea noastră, alături de soția lui, Iustina Loghin, care a ales o rochie lungă și galbenă, asortându-se foarte bine cu costumul lui negru.

În timp ce multe femei celebre din lumea mondenă au ales rochii care de care mai elegante, cu specific italienesc, nici Ilinca Vandici, Doinița Oancea sau Diana Munteanu nu s-au lăsat mai prejos, chiar dacă au ales costume din două piese. S-au deosebit de restul vedetelor, printr-un stil unic, autentic sicilian, așa cum se poate observa și în fotografiile din galeria foto.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Andreea Tonciu și-a făcut și ea simțită prezența la petrecerea noastră, cu o rochie ce respectă dress code-ul nostru 'Sicilian Inspiration'. Și Sânziana Buruiană a venit la VIVA! Influencers Party 2024, alături de fiica ei, având rochii la fel.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Sursă foto: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton