Viviana Sposub, asaltată cu mesaje după ce George Burcea a instigat la violență impotriva femeilor: "Ce părere ai tu despre spusele iubitului tău?"

 Raiciu Adriana
.

George Burcea a șocat pe toată lumea, după ce a făcut un LIVE pe contul său de socializare și a instigat la violența împotriva femeilor. Internauții l-au criticat imediat pe actor și i-au lăsat zeci de comentarii în legătură cu acest subiect. Ba chiar mai mult, fanii au asaltat-o și pe Viviana Sposub, iubita acestuia, cu întrebări despre situația actuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În filmulețul din mediul online, actorul a spus: „Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace’. Astfel, George Burcea a instigat la violența împotriva femeilor, în condițiile în care el a scris și o carte împotriva violenței.

burceaburcea

Fanii au reacționat imediat și l-au criticat imediat pe acesta. Ba chiar mai mult, internauții i-au adresat o mulțime de întrebări despre subiectul actual și Vivianei Sposub. Iată ce au scris aceștia pe Internet.

Citește și: George Burcea, despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet:„Uite așa, nu va fi…’

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea:„De un an și trei luni aștept să divorțeze!’

Citește și: Primul lucru pe care Cosmin Natanticu l-a făcut la întoarcerea din Asia Express:„Când am ajuns…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a marcat-o pe Eliza Natanticu la Asia Express:„Am plâns de mi-au ieșit ochii’ / EXCLUSIV

Viviana Sposub, asaltată cu mesaje după derapajul lui George Burcea

În urmă cu doar o seară, George Burcea a făcut o serie de declarații șocante pe contul său de socializare. Bărbatul a instigat la violență domestică, iar fanii au rămas șocați să audă acele cuvinte. Ulterior, actorul și-a cerut scuze pentru cele declarate.

Cu toate acestea, evenimentul a luat cu asalt tot internetul. Zeci de persoane au comentat pe baza acestui subiect, iar multe dintre acestea au întrebat-o și pe Viviana Sposub ce părerea are despre derapajaul iubitului ei.

O internaută a scris că își dorește foarte tare să afle ce spune iubita actorului despre faptul că acesta încurajează bărbații să își lovească femeile. Iată mesajul transmis de aceasta.

„Viviana, ce ai de spus despre faptul că iubitul tău scoate în evidență faptul că femeile ar trebui bătute zilnic de bărbații lor când ajung acasă și că asta dorește el femeilor care fac mișto de el că gătește, un bărbat care să le bată cu scaunele când vine de la lucru. Poate nu te privește, dar eu tot sunt mega curioasă ce ai tu de spus în privința asta, că ești femeie și ar fi nice să te adresezi acestui subiect, fiind persoană publică și cu atâta influență”, scris o fană.

De asemenea, un alt comentariu a apărut în mediul online. Tot o femeie a fost curioasă să afle și părerea Vivianei, din perspectiva unei persoane publice. Multe comentarii au mers și spre o altă direcție. În acestea, femeile o compătimeau pe concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities.

„Sunt curioasă, și cred că și multe femei, ce părere ai tu despre spusele iubitului tău, cum că femeile trebuie bătute, mai ales că ești persoană publică”, a mai scris o alta persoană.

Până la momentul actual, iubita lui George Burcea nu a dat niciun detaliu despre subiectul actual.

Geroge Burcea și-a cerut scuze după instigarea la violența împotriva femeilor

La scurt timp după ce a făcut LIVE-ul respectiv, George Burcea a postat o serie de mesaje pe Instagram. Actorul își cere scuze public pentru ceea ce a spus și recunoaște că a greșit. Asta, după ce editura Hyperliteratura a decis să retragă de pe piață romanul său, pe care George Burcea îl proclamase drept un manifest împotriva violenței domestice.

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine.

Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste mie și niciunei femei’, a scris George Burcea pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton