Viviana Sposub, imagini inedite în rochie de mireasă: "Mi s-a părut potrivită pentru..." / Ce spune despre nunta cu George Burcea

 Oana Pantazi
.

Viviana Sposub, imagini inedite în rochie de mireasă. Iubita lui George Burcea le-a dat emoții fanilor atunci când au văzut-o în rochie albă, mai ales că aceștia așteaptă de ceva vreme să audă bătând clopotele de nuntă. Iată ce spune însă Viviana despre planurile de căsătorie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Relația lor a fost una plină de provocări, iar asta deoarece, la un moment dat, s-au despărțit, însă recent fanii s-au extaziat când au văzut-o pe Viviana Sposub în rochie de mireasă. Iubita lui George Sposub le-a mărturisit însă fanilor că nu este ACEA rochie, dar le-a povestit despre planurile lor de nuntă.

416444981_1070043680856773_7541818611027683692_n416444981_1070043680856773_7541818611027683692_n

Viviana Sposub, imagini inedite în rochie de mireasă

De-a lungul relației, cei doi au trecut prin mai multe momente de cumpănă, iar anul trecut și-au anunțat despărțirea. Se pare că George Burcea și Viviana Sposub au realizat că mai au sentimente unul față de celălalt, astfel că la începutul acestui an s-au împăcat. 

Citește și: Viviana Sposub, după zvonurile împăcării cu George Burcea: „Singură până într-un punct’. S-a întors recent din America

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Detaliile care indică că sunt din nou un cuplu

Mai mult, recent, Viviana le-a dat emoții fanilor când a îmbrăcat o rochie albă, de mireasă. Văzând-o îmbrăcată în alb, urmăritorii ei din social media au anticipat momentul, însă iubita lui George Burcea, deși a recunoscut că este o rochie de mireasă, a dezvăluit că nu a cumpărat rochia în acest scop… Totuși, nu le-a spulberat complet speranțele admiratorilor ei.

„Recunosc, am luat această rochie de la secțiunea de mirese. Nu mă mărit nici anul ăsta, dar mi s-a părut rochia asta potrivită pentru mult mai multe ocazii. Se cambrează atât de frumos', a spus Viviana Sposub în social media.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat la finalul anului trecut

Relația lor a fost una încercată încă de la început, mai ales că George Burcea ieșise din mariajul cu Andreea Bălan, mama celor două fiice ale sale, iar fanii artistei nu au văzut deloc cu ochi buni noua poveste de dragoste din viața actorului. Deși păreau să fi depășit cu brio toate provocările, anul trecut cei doi îndrăgostiți și-au anunțat despărțirea. În cele din urm însă, George Burcea și Viviana Sposub au realizat că mai au sentimente unul față de celălalt, astfel că, la începutul acestui an, s-au afișat din nou împreună, în timp ce se aflau în America.

Pe rețelele de socializare, Viviana a publicat un videoclip cu actorul, surprinși într-o ipostază destul de romantică. Cei doi s-au filmat unul lângă celălalt, în timp ce-și zâmbeau și se priveau cu multă afecțiune, semn că sentimentele dintre ei sunt mai puternice decât disputele care i-au separat în ultimul timp.

„În sfârșit!’/ ‘Ce frumos!’/ ‘Mă bucur mult pentru voi’/ ‘Sunteți predestinați, nu se putea altfel’/ ‘Frumoșilor’/ ‘Felicitări, să fiți iubiți’/ ‘Dacă v-ați împăcat, mă bucur mult pentru voi’, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Ce pact au făcut George Burcea și Viviana Sposub

Goerge Burcea și Viviana Sposub nu au vorbit niciodată public despre motivele despărțirii lor. S-a zvonit că șatena visa să-și construiască o carieră în America, în timp ce actorul dorea să revină în România, pentru a le fi alături celor două fiice din căsnicia cu Andreea Bălan. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că fosta prezentatoare TV ar fi fost nemulțumită de comportamentul lui George Burcea, care a făcut tot posibilul pentru a o recuceri.

„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat.

Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri’, a declarat o persoană din anturajul celor doi, pentru  Cancan.ro.

Viviana Sposub: „Îmi doresc foarte mult să fiu mamă”

După câțiva ani de iubire intensă, au luat, însă, o pauză. S-au distanțat, dar nu s-au uitat, pentru că în timpul petrecut departe niciunul dintre ei nu a avut ochi pentru altcineva. Surpriza a venit, însă, de sărbători. Cuprinsă de dor, Viviana Sposub a zburat în America, acolo unde George Burcea avea anumite proiecte legate de serialul Wednesday, decisă fiind să mai dea o șansă relației cu cel alături de care trăise momente memorabile.

Acum, Viviana și George sunt din nou nedespărțiți și, cu siguranță, iubita actorului se gândește la nuntă în viitor. Cu siguranță și la o familie, pentru că Viviana Sposub iubește copiii și își dorește să fie mamă. Nu știe când se va întâmpla, dar se consideră extrem de potrivită pentru acest rol.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele’, a spus Viviana Sposub într-un interviu pentru VIVA!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton