Viviana Sposub, întâmplare neașteptată, după ce a ieșit să ia masa singură în oraș: ”Sunt teafără, doar puțin ciufulită. Am început să țip, toată lumea s-a...”

 Calin Maria Bianca
.

Viviana Sposub, întâmplare neașteptată, după ce a ieșit să ia masa singură în oraș. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, astfel că de atunci, fosta lui iubită petrece timpul de una singură. Recent, a ieșit să mănânce cine în oraș, fără a fi acompaniată, moment în care a avut parte de o sperietură teribilă. Iată ce i s-a întâmplat, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, astfel că după despărțirea de George Burcea este foarte activă în mediul online. Împărtășește cu cei care o urmăresc, diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute, cum s-a întâmplat de data aceasta. Fosta asistentă TV a avut parte de un moment stânjenitor, chiar în fața a numeroase persoane, care se aflau la terasa unde ea a mers să mănânce.

burcea8-1burcea8-1

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după 3 ani de relație: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Nu mai formăm un cuplu'

Citește și: Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Citește și: Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea la iUmor. Cătălin Bordea rămâne în juriu: 'Culmea e că, din punct de vedere profesional, totul merge…'

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să-și expună relația cu Horațiu Nicolau: „M-am fript de prea multe ori'. Ce spune despre presupusul inel de logodnă

Vivianei Sposub i-a căzut o pisică în cap la restaurant

Totul e bine când se termină cu bine, iar așa s-a întâmplat și în cazul Vivianei Sposub, asta după ce i-a căzut o pisică în cap, chiar în timp ce lua cina de una singură la o terasă din apropierea casei sale. Nu, nu este deloc o glumă, fiindcă chiar ea a povestit această întâmplare stânjenitoare pe contul ei personal de Instagram. Deși nu-i place să iasă de una singură la masă, de data aceasta nu a avut cine să o acompanieze. După ce a așteptat mâncarea minute bune în șir, și-a delectat papilele gustative, Viviana Sposub se relaxa pe telefon și răspundea la mesaje, moment în care 's-a trezit' cu o pisică mare și grea pe ea.

'Tocmai am ajuns acasă, am fost prin cartier să mănânc ceva, singură. Deși am anxietatea asta când ies de una singură la masă. Mi se pare că se uită toată lumea la mine, de data asta am zis ce poate să fie atât de penibil că stau singură la masă și mănânc. Stați să vedeți. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde să nu fie mulți oameni. Am ajuns acolo, era full. Pe lângă faptul că a durat o oră jumate să vină mâncarea, timp în care am stat singură. Acum ajungem la partea interesantă. După ce am terminat de mâncat, stăteam eu liniștită și mă uitam pe telefon, scriam niște mesaje, iar din copacul de lângă masa mea, a căzut pe mine o pisică. O pisică mare, grea!', a povestit Viviana Sposub pe Instagram.

Cum a reacționat Viviana Sposub când a căzut pisica din copac pe ea

Viviana Sposub s-a speriat foarte tare atunci când pisica a căzut pe ea, mai ales că nu se aștepta la o astfel de întâmplare, cum nimeni nu credea că este posibil acest lucru. Așa cum era de așteptat, pentru că nu știa ceea ce se petrece, a început să țipe foarte tare, moment în care toată lumea s-a întors către ea pentru a vedea ceea ce se întâmplă. Apoi, amuzată de situație, fosta asistentă TV a cerut mâncarea la pachet și a plecat acasă, de unde le-a povestit fanilor totul.

„Vă dați seama că am început să țip. Au început câinii să latre, toată lumea s-a întors să vadă ceea ce s-a întâmplat, s-au ridicat. (…) Vă dați seama ce pisică mare era și de unde a căzut. Am avut o criză de râs și nu puteam să mă opresc, am cerut mâncarea la pachet și am plecat. Asta a fost experiența mea la terasă. Sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită..', a continuat Viviana Sposub.

De asemenea, ironică și amuzată de întâmplarea stânjenitoare prin care a trecut, Viviana Sposub a ținut să precizeze că o să mai meargă singură în oraș, mai ales că nu are ce să i se întâmple și nimeni nu observă faptul că ea este acolo.

'O să mai merg singură la masă, că nu se poate întâmpla nimic penibil și oricum nimeni nu observă că sunt acolo. Suntem amândouă bine, dar traumatizate. Ea mai mult. A fugit mâncând pământul când a auzit țipătul meu.', a concluzionat ironică Viviana Sposub.

Reamintim că George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după trei ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au separat pe urma neînțelegerilor dintre ei, astfel că acum ea este o femeie singură, care își ocupă timpul cu numeroase activități.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton