Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Detaliile care indică că sunt din nou un cuplu

.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de câteva ore bune, mai precis din momentul în care Viviana Sposub a postat un clip video din California. Nu, nu doar acest detaliu le-a dat de gândit fanilor, ci și faptul că în postarea ei apare un bărbat, care seamănă foarte bine cu George Burcea. Iată ce detalii indică că sunt din nou împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna octombrie a acestui an, Viviana Sposub și George Burcea au anunțat public faptul că relația lor s-a încheiat definitiv, după ce în luna iulie au mai avut o tentativă de despărțire, însă s-au împăcat în scurt timp. Viviana Sposub a oferit o serie de declarații după ce și-au spus adio și a spus clar că de data aceasta nu mai există vreo șansă să formeze din nou un cuplu. Postarea ei recentă spune însă cu totul și cu totul altceva!

whatsapp-image-2023-12-20-at-12.17.15whatsapp-image-2023-12-20-at-12.17.15

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit definitiv: „Și-a schimbat numărul de telefon și…'. Actorul s-a mutat singur, în America

Citește și: Viviana Sposub a trecut prin clipe îngrozitoare când a fost în America: „Am avut accident de mașină. Ni s-au furat…'. Vrea să plece din România, după despărțirea de George Burcea

Citește și: Analia Selis, pentru prima dată în Argentina, însoțită de copiii ei: „Vor cunoaște locul pentru care inima mea bate atât de tare”. De ce a amânat până acum

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când…'

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat?

Spre surprinderea fanilor, la două luni de când au anunțat despărțirea, iar George Burcea a plecat singur în America, se pare că Viviana Sposub i-a făcut o vizită. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci pozele postate pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Cei doi nu au confirmat împăcarea, însă în ultimul clip video postat de Viviana Sposub din California, fanii au sesizat că el ar fi cel care apare și o ia în brațe, fiind cu spatele. Nu există însă un tag care să demonstreze că el este, însă asemănarea dintre bărbatul din videoclip și actor este foarte mare.

Cam periculos pe străzile din California…', a scris Viviana Sposub în dreptul clipului video în care era „răpită' de un bărbat care seamănă izbitor cu George Burcea.

Bineînțeles fanii au reacționat imediat: „Până la urmă v-ați împăcat. Te-ai dus după el în America, succes, de data asta vei reuși în planurile tale. / E George Burcea! / Ma bucur f mult ptr voi chiar sunteti o pereche f frumoasa.Dumnezeu sa va binecuvanteze / Lasă că îl ai pe George cu tine și te apără. Sigur nu ați căzut la final?„, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea ei.

Detaliile care indică că George Burcea și Viviana Sposub sunt din nou un cuplu

Ei bine, asta nu este tot! Nu doar clipul video compromițător a intrat în atenția fanilor, ci și ultima poză a lui George Burcea. Actorul postat o fotografie din America, iar în ochelarii lui de soare reflectă silueta unei femei, fiind cea care i-a făcut poza. Detaliul ce demonstrează că ar fi împreună cu Viviana Sposub este că și de data aceasta, la fel ca în clipul ei video, femeia seamănă foarte mult cu ea.

Nu, indiciile nu se termină aici! Deși nu și-au postat poze împreună prin care să anunțe public că s-au împăcat, atât Viviana Sposub îl urmărește pe rețelele de socializare, cât și George Burcea pe ea. Cu toate aceste detalii însă, nu există o confirmare momentan din partea lor.

De ce s-au despărțit Viviana Sposub și George Burcea în luna octombrie

Viviana Sposub și George Burcea au avut încă de la început o relație plină de încercări, însă la un moment dat păreau mai fericiți ca niciodată, cel puțin când erau în America. Se pare că totul părea roz doar din exterior, fiindcă potrivit apropiaților aveau mai multe probleme, care ar fi dus pe atunci la despărțire.

Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la la lansarea oficială a filmului „Wednesday’, ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean. Motiv pentru care, atunci, ea a cerut încheierea contractului pe care încă îl mai avea cu Kanal D.

Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară.

Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singr, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui’, a declarat o persoană din anturajul celor doi în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton