Vlad Gherman, jefuit la Roma. A rămas fără telefon, la metrou. Oana Moșneagu: "El se bucură acum că doar eu am rămas cu cardurile active..."

 Oana Pantazi
.

Pentru Vlad Gherman, vacanța nu a început bine, deoarece actorul a fost jefuit de cum a pus piciorul în Roma și se afla la metrou, alături de iubita lui, Oana Moșneagu. Nu doar că a rămas fără mijloace de comunicare, dar Vlad a trebuit, evident, să-și închidă și cardurile bancare, deoarece erau asociate telefonului, iar pierderile ar fi putut fi mult mai mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au început vacanța în Italia cu stângul, deoarece actorul a fost jefuit la Roma, la scurt timp după ce el și iubita lui au aterizat. Totul s-a petrecut la metrou și actorul a fost nevoit să se deplaseze la poliție și, nu în ultimul rând, să-și blocheze conturile bancare. Iată ce au povestit cei doi, cu umorul specific!

vlad-ghermanvlad-gherman

Vlad Gherman, jefuit la Roma

La scurt timp după ce au aterizat la Roma, în loc să pună un selfie simpatic, așa cum și-au obișnuit fanii, Vlad Gherman și Oana Moșneagu i-au anunțat că au întâmpinat probleme încă de când au pus piciorul pe pământ italian. Din păcate, Vlad Gherman a fost jefuit la Roma, în timp ce sa afla la metrou cu iubita lui, iar Oana a fost cea care i-a anunțat pe fani.

Citește și: Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman dacă nu juca în Pariu cu Viața, filmul care l-a făcut celebru: ‘Viața mea ar fi arătat altfel. Probabil eram…

Citește și: Vlad Gherman a vorbit cu Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion înainte să recunoască relația cu Oana Moșneagu: „Mi-am asumat rolul bărbatului. Îi era frică…’

Citește și: Dana Roba, surprinsă la mall în compania unui bărbat misterios: cei doi s-au afișat în ipostaze foarte apropiate / Acum două luni, soțul gelos a vrut să o omoare

„Lui Vlad i s-a furat telefonul la nici o oră de când am aterizat. La metrou. Așa că pentru orice comunicare legată de orice… apelați-mă pe mine', a scris Oana Moșneagu pe InstaStory.

La scurt timp după ce Oana Moșneagu a anunțat pe Instagram că Vlad Gherman a fost jefuit, ea a postat pe pagina ei un filmuleț în care iubitul ei le povestește fanilor ce a pățit în Roma. Actorul a dezvăluit că a fost nevoit să își închidă conturile bancare, pentru că acestea puteau fi accesate din aplicațiile de pe telefon.

Vlad Gherman: „Mi-am închis conturile bancare”

Ceva mai târziu, când au ajuns la restaurant, Vlad Gherman s-a folosit de telefonul iubitei sale pentru a le povesti fanilor prin ce a trecut. Cei doi au făcut haz de necaz în stilul caracteristic, iar în final Oana a conchis că, de fapt, Vlad se bucură că i-a fost furat telefonul deoarece ea va fi cea care va plăti cu cardul o perioadă.

Vlad Gherman: Hai noroc, fraților! În ciuda faptului că mi-a fost furat telefonul și de acum înainte voi posta de pe contul Oanei… Glumesc, n-o să-ți fur contul, iubita mea!

Oana Moșneagu: Postează, iubitule, fă conținut! Eu mănânc.

Vlad Gherman: Așa… am vrut să vă mulțumesc celor care mi-ați scris tot felul de pățanii.

Oana Moșneagu: Care mi-au scris mie!

Vlad Gherman: Care i-au scris iubitei mele! Long story short: mi-am închis conturile bancare. Am suspendat abonamentul și singura chestie nerezolvată este un card bancar. Dar, una peste alta, sora mea e în drum spre casă, o să intre pe laptop și sper să șterg tot conținutul din iPhone, astfel încât, și dacă ar fi să descopere cumva parola, să nu intre pe Instagram, Whatsapp și așa mai departe. Iar noi să ne bucurăm de vacanță. Vă pup!

Oana Moșneagu: Iar el se bucură acum că numai eu am rămas cu cardurile active…

Vlad Gherman: Numai ea va plăti!, a conchis, cu umor, actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton