Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție: „Ne-am gândit să o facem la...”. Ce spun despre locație și rochia de mireasă

 Dumitrache Laura
.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție. Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de doi ani, iar în urmă cu câteva săptămâni, actorul a decis să o ceară în căsătorie pe iubita sa la sfărșitul unei piese de teatru pe care o jucau. Recent, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut dezvăluiri despre nunta lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție. Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Moșneagu. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Adela, iar acum formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz.

VLAD SI OANA RELATIEVLAD SI OANA RELATIE

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă, iar recent au făcut câteva dezvăluiri despre cum ar dori să arate marele eveniment. Îndrăgita actrița a mărturisit că nu își dorește o nuntă elegantă și mare, ci o nuntă restrânsă.

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Moșneagu. Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie, după doi ani de relație

Citește și:Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, după 2 ani de relație. Momentul a avut loc pe scenă, în fața spectatorilor: „Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi'

Citește și:Momente inedite de la nunta Anei-Maria Geoană cu soțul american. Garrett Cayton a fluturat steagul României la evenimentul de 5,5 miliaone de dolari, de la Veneția

Citește și:De ce Radu Vâlcan și Adela Popescu refuză să arate chipurile copiilor pe Internet: „Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt'

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de doi ani și sunt deciși să facă pasul cel mare. În urmă cu câteva săptămâni, Vlad și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie. Momentul a avut loc la finalul unei piese de teatru în care jucau amândoi, fiind extrem de emoționant. Oana Moșneagu a acceptat cererea, iar acum cei doi îndrăgostiți se pregătesc de marele eveniment. Vlad Gherman și iubita sa au dezvăluit cum vor să arate nunta lor. Actrița a precizat că își dorește o nuntă restrânsă, iar rochia de mireasă să fie una simplă.

Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.', a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

De asemenea, actorul a dezvăluit ca evenimentul să aibă loc în apropierea Palatului Mogoșoaia. Ne-am gadit la un moment dat să facem la Palatul Mogoșoaia.', a precizat Vlad Gherman.

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

În urmă cu aproximativ o lună, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Momentul a avut loc la premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei', la Palatul Mogoșoaia, unde cei doi actori au jucat în această piesă. La finalul spectacolului, Vlad s-a pus în genunchi în fața iubitei sale și sub privirile spectatorilor, i-a pus marea întrebare iubitei sale. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana Moșneagu a izbucnit în lacrimi și a spus  „DA!”. În urmă cu ceva timp, cei doi au vorbit despre căsătorie, declarând că nu vor să se grăbească, deoarece se concentrează pe cariera profesională.

Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își doreșe (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria', a declarat actrița atunci. Ei bine, se pare că Vlad Gherman și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu, iar acum, cei doi se pregătesc de căsătorie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton